•  speciale aanbieding!

Online programma De Prachtige Hereniging


Speciale aanbieding

Er is een VOORDEEL als je voor 22 november aanmeldt.

 

Maandprogramma (online) 'De Prachtige Hereniging'

Wil jij een magisch innerlijke reis maken?
Energie van oeroude Egyptische krachtvelden door je heen voelen stromen
om meer van jouw licht de wereld in te brengen?

Dan is het ‘Prachtige Hereniging’ maandprogramma
een kans om je levensenergie krachtiger te stromen
in jezelf en je leven.


Op 15, 21, 24 december en 1, 3, 6 en 11 januari meestal vanaf 19:30 organiseer ik een 7-tal Mythologie en Meditatie Lichtkracht Cirkels. + een 1-op-1 individuele activatie op afstand voor het einde van 2023.


Het zijn bijzondere dagen rondom de Kerst. Dagen die een symboliek betekenis hebben die veel verder gaat dan wat wij bewust vieren in die dagen. Dagen die een oorsprong hebben in oud Egyptische mythologie. Deze dagen hebben een verbinding met de oermoeder, waaruit de menselijke ziel geboren is en herboren wordt. Een verbinding met oorspronkelijk Licht. Of meer nog… om je te herinneren dat jou lichtvonk in het Licht van de Ene is.


Wist je dat de 13 heilige nachten van Kerstnacht tot de 3 wijzen uit het Oosten op 6 januari hun oorsprong hebben in het oude Egypte? 6 januari is het feest van Osiris… De door Isis weder gevonden Osiris naar Eenheid. ‘De nieuw geboren Koning’. Het programma start met een grondig voorbereidende energetische opschoning vóór de 13 heilige nachten. Mythologische beleving en energetische krachtvelden in een heilige reis. Zodat je het Licht wat in deze dagen tot de aarde komt optimaal kunt toelaten en vormgeven in je leven.


Wist je dat het met Kerst meer gaat om de Sycamore tree? The tree of Life. Dan onze kerstboom van nu? De tree of life staat voor het huwelijk tussen hemel en aarde de essentie in de 13 heilige nachten.


Je bent van ❤ te welkom deel te nemen aan het Online Kerstprogramma 'de Prachtige Hereniging'. Mocht je op 1 of 2 van de genoemde data niet kunnen dan is dat geen probleem. De Mythologie en Meditatie Lichtkrachtcirkels worden opgenomen. Je ontvangt de opname een dag later.


Ik begeleid de Lichtkracht Cirkels direct verbonden met de Egyptische krachtvelden in Egypte. En jij ontvangt ontspannen de energie op je eigen sfeervol vertrouwde thuisplek. Er zijn online en offline Mythologie en Meditatie Lichtkracht cirkels.

_____________________________________
Ervaring Meditatie Lichtkracht cirkels

De meditatiecirkels waren een fijne reis om te maken met Lydia. We reisden op afstand langs verschillende Egyptische heilige plaatsen waar het voelde als thuis komen. Een heel fijne energie.

Hartelijk dank Lydia!

Desiree Groen
_____________________________________


Meldt jij je voor 22 november aan dan is er een VOORDEEL aanbieding.
Meer inspirerende informatie en de link naar onze Online Shop vind je op:
www.atmacoaching.nl/meditatie-innerlijke-reis.html

 

  • Atma Reizen
  • 15 december 2023 t/m 11 januari 2024
  • Vanuit Je Sfeervolle Thuisplek, NEDERLAND
  • € 319,00
  • 06 - 28868647
  • infoatma-reizen.nl
  • Innerlijke reis, Meditatie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Atma Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Atma Reizen
Atma Reizen

Over Atma Reizen

Als je op een spirituele reis gaat, wil je niet zomaar op reis, toch? Dan wil je die diepgang in het reisprogramma zodat je na de spirituele reis meer jezelf bent en je leven verrijkt! Niet voor eventjes je beter voelen maar duurzaam en blijvend meer jezelf zijn. Je meer geluk in je leven voelt en ervaart! Mensen die met ons meegaan zijn mensen die in hun werk en leven gericht zijn op...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Karismas
De Innerlijke Partner
9 januari 2024
Liefde en seksualiteit 15 tot 30 jaar
16 december 2023