UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 17-03-2024

Introductiedag Taoïstische Tantramassagetraining


Introductiedag voor de Taoïstische Tantra Massage Training: De 3 vuren en het warmen van de Stoof op 17 maart 2024.

Op deze introductiedag gaan we gelijk de diepte in. We bedrijven interne alchemie. We transformeren de grofstoffelijke energie in onze seksuele organen naar fijnstoffelijke energie door deze langs de Du Mai en de Ren Mai te laten stromen vanuit een warme energetische buik en een warm hart en een sterke interne liefdevolle focus. We maken gebruik van de Yi-kracht, de Eye Mind Heart Power.

Wat gaan we doen:

Uitgebreide uitleg 3 vuren en Warmen van de Stoof.
Qigongoefeningen om de stoof goed te laten branden, niet te hard en niet te zacht.
Natuurlijk in deze massage vandaag uitgebreid uitgelegd en beoefend: ontbranden en harmoniseren van de drie vuren!
Een klein stukje uit de taoïstische tantramassage diepen we uit. Demonstratie van deze technieken uit de massage.
We geven elkaar een heerlijke massage in de middag waarin we het geleerde toepassen.
Deze dag kun je doen als je de 3-daagse training wilt gaan doen. Je komt goed beslagen ten ijs zodat je de rest van de technieken ten volle in kan nemen in 3 zondagen. Verder kun je kennismaken met mijn manier van werken en genieten van een voorproefje.

Als je al de 3-daagse Taoïstische Tantramassage Training gedaan hebt voel je dan uitgenodigd nog eens je kennis aan te scherpen en te verdiepen, maar vooral nog eens te voelen en ervaren. (Meld je dan niet aan via de website maar stuur even een mail. Je krijgt dan korting en daarvoor stuur ik je een factuur)

Doe mee op 17 maart voor €125,00 en als stel voor €240,00

Vroegboekkorting tot 4 januari: €115,00

Pakketprijs introductiedag/verdiepingsdag op 17 maart samen met de 3-daagse die start op 14 april: €445,00 i.p.v. €500,00

Aanbetaling daarvoor is €200,00 voor 4 dagen en €300,00 voor het hele pakket. Deze laatste optie boek je via Hipsy of je benadert mij even:

Procedure aanmelden:

Je bent aangemeld als je jouw gegevens hebt ingevuld op ons online formulier en via de link het aangegeven bedrag hebt overgemaakt als (aan)betaling.

Praktische informatie:

Wat breng je mee: Omslagdoek, 1 grote handdoek en 1 kleine handdoek, dekentje en warme sokken/slippers. Draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kunt bewegen. Een flesje water.

Wij zorgen voor de massageolie. Bij de prijs is een vegetarische soep inbegrepen. Zelf nog iets meenemen voor de lunch is fijn.

De Taoïstische Tantra massage is een liefdevolle, hartsverbindende en energerende massage gebaseerd op Taoïstische technieken. Als je verdieping wilt in jouw tantra massages en je bekend bent met de Kashmierse of Tibetaanse Tantra massage of een andere massage is deze training wellicht voor jou. Je kunt aan deze training meedoen met een mooie korting als je aanmeldt samen met deze dag voor een mooie pakketprijs.

Of je deze massage wilt gebruiken in je praktijk of gewoon voor thuis om meer skills te krijgen en meer verdieping wilt ervaren maakt niet uit. Je bent van harte welkom om deze liefdevolle verbindende massage, maar ook dynamische massage te leren waarbij de levensenergie mag gaan stromen ter vitalisering en harmonisering van jezelf en de ander. In love with life, zinderend juiciness creëren en leven in je dagelijkse bestaan waarbij beperkende blokkades losgelaten mogen worden.

In 3 dagen op de zondag bied ik je verschillende oefeningen, technieken en meditaties aan zodat je na de derde dag een complete lichaamsmassage kunt geven.

 

  • Trinity Tao Tantra
  • 17 maart 2024
  • De Klomp 120-102, 7511 DJ  Enschede, Overijssel, NEDERLAND
  • € 125,00
  • 06-22100356
  • infomomentvoormassage.nl
  • Tantra massage, Massage, Qi gong&tai chi tao

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Trinity Tao Tantra (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Trinity Tao Tantra
Trinity Tao Tantra

Over Trinity Tao Tantra

Mijn interesse in tantra was een natuurlijk vervolg op mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Tantra heeft mij nieuwe inzichten gegeven over mijn vrouw zijn, mens zijn. Tantra helpt mij in contact te zijn, en gecenterd te blijven in mijn hart. Mijn passie is via mijn massages deze liefde te delen met iedereen en te verspreiden. Sleutelwoorden zijn voor mij onvoorwaardelijke liefde, acceptatie,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Lichtdag: Zonmeditatie
27 april 2024
Taoïstische Tantra Massage Training
14 april 2024
Meerhanden Tantramassage avond voor Vrouwen
25 juni 2024
Kashmierse Tantramassage Avond voor Vrouwen
21 mei 2024
wandelweekend
Midweek omdat het kan!
19 augustus 2024
Tantra introductie Avond
23 april 2024