UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 25-02-2024
  •  speciale aanbieding!

Workshop 'De kracht van Muziek'


Speciale aanbieding

Voor elk los deel is de investering € 20. Geef je je gelijk op voor alle vier delen, dan krijg je korting en betaal je een totaalbedrag van € 70. Ben je Keeper of the Flame, dan krijg je 50% korting, wat een totaalbedrag is van € 40.

 

Herken de goddelijke gave om te scheppen of te vernietigen

Ben jij een muziekliefhebber? Dan ben je je ervan bewust dat muziek een sterke invloed heeft op je welzijn. Mogelijk dat je altijd al meer over de werking van muziek hebt willen weten. In hoeverre ben je bekend met de wetenschap van geluid en het gesproken Woord?

Muziek begeleidt de energiestroom overal in de schepping, zelfs in de cellen van al het leven. Het heeft controle over de emoties, geest en gemoedstoestand. Het kan kalmerend, opwekkend, verheffend en inspirerend zijn en onze goddelijke eigenschappen versterken. Aan de andere kant kan het ook opzwepend, sensueel, sentimenteel en agressief zijn en onze ego-eigenschappen versterken. Herken je dit?

Wetenschappers vanuit verschillende achtergronden (psychologen, psychiaters, muziektherapeuten, ingenieurs) hebben aangetoond dat verschillende soorten muziek een verreikende invloed hebben op onze gezondheid. Zo laat Dr. Emoto in zijn onderzoek met water zien hoe water reageert op klassieke muziek en andere geluiden. Onderzoek van David Tame toont aan dat muziek de spijsvertering, bloedsomloop, voeding en ademhaling beïnvloedt. Zelfs de neurale netwerken van de hersenen blijken gevoelig te zijn voor de harmonische principes in de muziek. Wist je dat?

Aangezien geluid scheppend is, worden we voortdurend geschapen en herschapen, versterkt of vernietigd door muziek. Tevens corresponderen verschillende muziekinstrumenten met specifieke chakra’s en hebben alle meesters en engelen een ‘keynote’; een muziekstuk dat de vibratie van hun aanwezigheid bevat. Ben je nieuwsgierig naar hoe dit werkt en hoe je hier bewust gebruik van kunt maken?

“Het maakt niet uit wie de wetten schrijft, zolang degene die de touwtjes in handen heeft, maar in staat is om de muziek van de natie te schrijven”
—onbekende auteur

Je hebt de kans om deel te nemen aan deze unieke workshop waarvan de inhoud is gebaseerd op de leringen van de Grote Witte Broederschap, aan ons vrijgegeven via de boodschapper Elizabeth C. Prophet. De workshop is inspirerend, vernieuwend, afwisselend en biedt praktische handvatten om toe te passen en je leven te verrijken. Met de waarheden die in deze workshop worden onthuld, heb je een krachtige sleutel in handen om het lot van je ziel en, uiteindelijk, van de planeet en haar bevolking naar het hoogste goed te leiden.
Doe je mee?

Informatie:
De workshop bestaat uit vier delen die los van elkaar kunnen worden gevolgd. Je bent zowel via Zoom (digitaal) als op onze locatie in Amersfoort welkom om de workshop te volgen.
Tijdens de workshop zullen we de tijd nemen om naar verschillende muziekstukken te luisteren, ons in de leringen te verdiepen en samen te delen. Tevens zit er in elk deel een korte meditatie en krijg je persoonlijk reflectievragen, waarmee je je ervaring kunt verdiepen.
De delen zijn onafhankelijk van elkaar te volgen, echter raden we aan om ze in de juiste volgorde te volgen, daar hier een duidelijke opbouw in zit.

Hoe zit het programma eruit:
Deel 1: 25 februari De wetenschap van geluid en het gesproken Woord.
Deel 2: 24 maart Invloed van muziek op kinderen en op onze chakra’s.
Deel 3: 28 april De kracht van muziek om te creëren of te vernietigen.
Deel 4: 26 mei Muziek op de kosmische klok

Tijden:
De vier delen zijn allen op een zondagmiddag van 14:00 - 16:30 uur.

Investering:
Voor elk los deel is de investering € 20. Geef je je gelijk op voor alle vier delen, dan krijg je korting en betaal je een totaalbedrag van € 70. Ben je Keeper of the Flame, dan krijg je 50% korting, wat een totaalbedrag is van € 40.

Materiaal:
Wanneer je met een deel hebt meegedaan, krijg je na afloop en link naar de replay om de informatie te bestuderen. Tevens bieden we diverse opdrachten aan om tussen de delen thuis te ervaren en is er een aanbevolen boekenlijst om je de lesstof meer eigen te maken.

Aanmelden:
Heb je interesse en deel je ons enthousiasme? Meld je dan aan via de website of via de mail, contact@summitlighthouse.nl. Laat ons ook je vragen weten via dit emailadres. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

 

  • Summit Lighthouse Nederland
  • 25 februari 2024 t/m 27 mei 2024
  • Snelliuspad 23A, 3817 TN  Amersfoort, Utrecht, NEDERLAND
  • € 20,00
  • 06 11264758
  • Contactsummitlighthouse.nl
  • Workshop of cursus, Lezingensessie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Summit Lighthouse Nederland (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Summit Lighthouse Nederland
Summit Lighthouse Nederland

Over Summit Lighthouse Nederland

Elizabeth Clare Prophet (1939-2009) was een auteur, leraar, boodschapper en leider van The Summit Lighthouse. Net als haar man, Mark L. Prophet, was haar roeping een profeet van God/ de Bron te zijn, of iemand die het Woord van God overbrengt. Opgeleid door de opgevaren meesters, gaf ze hun boodschappen aan de wereld door de kracht van de Heilige Geest/ het Hogere Zelf.. Deze berichten staan...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Wandelen
Wandelen
14 april 2024
Workshop 'De kracht van Muziek'
28 april 2024
Awareness Through the Body: driedaagse ATB 2
3 mei 2024
Awareness Through the Body - driedaagse ATB 3
6 mei 2024
ATB 4 - vierdaagse met trainer uit Auroville
18 mei 2024
Massage-wandelweekend 9-12 mei 2024 in Sauerland
9 mei 2024