UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 13-07-2024

Dagceremonie met de Moederplant


‘It is time now, it is time now that we thrive. It is time we lead ourselves into the well.’

Soms voel je dat het tijd is… Tijd om aan te kijken, op te schonen en te helen. Om je te herinneren wie je ten diepste bent en wat je hier te doen hebt.

Oude wijsheid uit de jungle
De Moederplant, het heilige plantmedicijn uit de jungle, wordt al eeuwen gebruikt voor heling en transformatie. Wie La Madre al eens heeft ontmoet weet hoe oneindig krachtig ze is, intelligent, multidimensionaal, liefdevol en onverbiddelijk. Je krijgt soms wat je vraagt en altijd wat je aankunt. Bereid je voor op een onvergetelijke en helende reis, heling voor je hart en voedsel voor je ziel.

Stevige, liefdevolle bedding
De ceremonies worden begeleid door Margit en Hans-Peter. We zetten een licht, liefdevol en stevig veld neer, waarin we je uitnodigen om diep te duiken, aan te kijken wat gezien wil worden en je helende werk te doen, zowel voor jezelf als voor het collectief.

Dagceremonies met overnachting
We starten de dag met een kennismaking, meditatie, deelronde en dans. We reizen op zaterdag in de (na)middag en avond. Aan het eind van de avond is er iets lichts te eten voor wie wil. De volgende ochtend starten we met rustige, integrerende yoga. Na het ontbijt en een deelronde sluiten we af.

Voor wie?
We werken graag met ervaren reizigers. De groepen bestaan uit maximaal 8 mensen, dus er is veel ruimte en persoonlijke aandacht.
De Moederplant kent een aantal contra-indicaties. Als je twijfelt over deelname, bel gerust om te overleggen.

Waar?
De dagceremonie vindt plaats in een boerderij in de uiterwaarden nabij Zaltbommel.

Begeleiders
De ceremonies worden begeleid door Margit en Hans-Peter.

Margit is tantrisch coach en priesteres. Jaren geleden kwam ze voor het eerst in contact met plantmedicijnen. De planten gaven haar een flinke schop onder haar kont en lieten precies zien welke diepe delen nog om heling vroegen. Inmiddels, talloze reizen met truffels, paddenstoelen en Ayahuasca rijker, helpen de planten haar in haar magische werk, waarbij zij zichzelf inzet als een kanaal voor bewustzijn en oud weten. ‘Mijn droom is dat we met elkaar deze planeet tot een lichtere plek maken. Heel graag draag ik daar met dit met werk een steentje aan bij.’

Hans-Peter begeleidt de diepe processen die mensen aangaan in de ontmoetingen met plantmedicijnen. Hij heeft veel gereisd met verschillende psychedelica. In Peru heeft hij bij de Shipibo de Moederplant diep mogen ontmoeten. Sindsdien doet hij veel ceremonieel werk. Hij vormt het anker in deze aardse dimensie, zodat je veilig andere dimensies kunt verkennen. Zijn vertrouwen in de wijsheid van de plantmedicijnen en het universele motief, de liefde, zorgt voor aarding in je reis.

Overige data:
23 t/m 26 mei Magische mini-vakantie Noord Frankrijk (retraite met Moederplant en de Grootvader - 2 ceremonies)
13 juli Dagceremonie met de Moederplant - Zaltbommel
23 t/m 25 augustus Retraite met de Moederplant en de Grootvader - Overijssel (2 ceremonies)
28 september Dagceremonie met de Moederplant - Zaltbommel
12 t/m 15 oktober Magische mini-vakantie Noord-Frankrijk (retraite met 2 Moederplant ceremonies)

Meer info: www.bewustopweg.nl / info@bewustopweg.nl

 

  • Bewust op Weg
  • 13 juli 2024
  • Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 295,00
  • 0648511796
  • infobewustopweg.nl
  • Plantmedicijnen, Pers. ontwikkeling, Sjamanisme

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Bewust op Weg (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Bewust op Weg
Bewust op Weg

Over Bewust Op Weg

Verlang je naar een diepe duik in je sensuele en magische potentieel? Mag het wat vrijer, wat wilder en wat stromender? Of juist afgestemder en gevoeliger? Wil je weten wat je hier te doen hebt? Je bent welkom! Individueel, samen met een partner of in een groep: ik ben graag je spiegel, klankbord, muze of priesteres in...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Dagceremonie met de Moederplant
28 september 2024
Magische Reis - truffelceremonie
27 september 2024