UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 16-06-2024
  •  speciale aanbieding!

{Uitverkocht} Cacao & Kundalini activatie XL


Speciale aanbieding

Early bird ~ €66 Regular bird ~ €88

 

Een mini-retreat is de perfecte gelegenheid om even tijd voor jezelf te nemen en je batterijen op te laden. Laat de drukte van het dagelijks leven achter je en geef jezelf de kans om op een unieke manier te ontspannen. Ervaar een op muziek gebaseerd zelfbewustwordingsproces dat deelnemers begeleidt naar uitgebreide bewustzijnstoestanden door geluid, aanraking, onderzoek en de eigen bereidheid om het proces te vertrouwen, waar intuïtieve zelfgenezing plaatsvindt.

Wat kun je verwachten:
- Cacao ceremonie
- Geleide meditatie
- Innerdance sessie XL (100 min)
- Thee & snacks
- Reflectie

❤️ We starten deze dag met een cacaoceremonie.❤️
Cacao is een krachtig plantenmedicijn dat bekend staat als hart-opener. Dit brengt je van je hoofd in in je hart. Precies de plek waar je wilt zijn als je op reis gaat naar binnen tijdens de Innerdance. Cacao zit bomvol anti-oxidanten die zorgen voor meer mentale helderheid en verhoging van je energieniveau. Verder zitten er vitamines en mineralen in, zoals anandamide. Dit stofje geeft een gevoel van gelukzaligheid en blijdschap.
Een cacaoceremonie is dus een perfecte combinatie voor reflectie en Innerdance. Open je hart en laat alles los!

De geleide meditatie is in het thema van jouw lichaam en zelfzorg.

Na de cacao ceremonie, dompelen we onszelf onder in de betoverende wereld van Innerdance. Laat de hypnotiserende klanken van muziek en de beweging van je lichaam je leiden naar een staat van diepe meditatie en zelfontdekking. Laat alle spanning en zorgen los terwijl je meegaat op deze innerlijke reis, waarin je de diepste lagen van jezelf verkent en loslaat wat niet langer bij je hoort.

Hoe werkt Innerdance?
Tijdens een sessie hoef je zelf niks te doen. Innerdance is een transmissieproces van levensenergie en staat voor overgave. Je hoeft zelf niks te doen. Sta open voor de ervaring en laat het gebeuren. Je ligt ontspannen op een mat en luistert naar de muziek. Als facilitator zal ik je op verschillende meridianen/ chakra’s aanraken. Deze aanraking is niet noodzakelijk. Het is een natuurlijk proces dat je energiesysteem op geen enkele manier shockeert. De energie is zeer intelligent en geeft je wat je nodig hebt in het moment.

Het enige wat jij hoeft te doen, is je lichaam en geest te ontspannen en je met een kinderlijke nieuwsgierigheid over te geven aan het proces. Sta open voor alles wat zich voordoet en laat deze ervaring toe.

⚡Wat kan ik ervaren? ⚡
De ervaring van Innerdance is voor iedereen anders. Je kunt spontane bewegingen maken, visoenen krijgen, gevoelens van gelukzaligheid of totale rust ervaren of emotionele ontladingen hebben. Jouw ervaring is precies wat jij nodig hebt op dat moment. De sessie helpt je om je hart te openen en de je levensenergie te laten stromen. Sommigen beschouwen het als een zuiverende ervaring of iets dat hen diepe inzichten of realisaties geeft. Innerlijk kind, familielijnen en ervaringen uit vorige levens worden ook vaak genoemd na sessies. Voor elk individu is de ervaring uniek. Elke keer weer.

✨Wat zijn de voordelen? ✨
De meest voorkomende voordelen die zijn waargenomen bij deelnemers die meerdere sessies hebben gedaan:
- Verlichting van stress en minder spanning in je lichaam voelen
- Emotionele bevrijding en het verwerken van trauma's
- Beperkende overtuigingen begrijpen en loslaten
- Bewustwording van lichaam, geest en energie
- Je energiek en vitaal voelen
- Verhoogde creativiteit en productiviteit
- Duidelijkheid over welke kant je op wilt
- Meer harmonie in jezelf ervaren
- Het wegpellen van de lagen van geconditioneerdheid op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau
- Leven in bewustzijn in plaats van culturele patronen
- Spiritueel ontwaken en de ervaring van eenheid
- Meer zin in het leven


Omdat jouw zelfhelend vermogen wordt aangeroepen, kan het soms voorkomen dat je dingen ziet, voelt of ervaart die lastig zijn. Maar er zal niets naar boven komen wat je niet aankunt.
Ik vraag je je over te geven en door deze ervaring heen te gaan. Tijdens de Innerdance ontstaat er een ruimte van diep vertrouwen, om spanning en blokkades los te laten. Zo kun je vrijer en lichter leven. No mud, no lotus!


⭐Wat maakt Innerdance anders dan KAP/LEAP/NRGY? ⭐
Innerdance is de oudste van deze modaliteiten.
Bij Innerdance wordt gebruiken we soundscapes. Dat zijn meerdere lagen van muziek en geluiden over elkaar. Hiermee triggeren we onze hersengolven. Dit hoeft niet altijd een mooie, muzikale playlist te zijn. Verder maak ik tijdens de sessie gebruik van muziekinstrumenten, lichaam en stem.
Het verschil met de andere modaliteiten is dat zij vaak tijdens de sessie geen gebruik maken van live geluiden en hun playlist wat meer lijkt op 'normale' muziek.

Meer weten over Innerdance en soundscapes? Bekijk dan www.wildgoddess.nl/inner-dance/

☕ Wat moet ik voorbereiden? ☕
- Eet voorafgaand aan de sessie niet te zwaar, zodat je lichaam zich kan concentreren op de energie in plaats van op het verteren van eten.
- Liever sla je op de dag van de sessie koffie en andere drankjes met veel cafeïne over.
- Kom met een open geest en laat alle verwachtingen los. Elke keer zal weer anders zijn, maar je zal precies ontvangen wat jij op dat moment nodig hebt.

❕ Praktische informatie ❕
- In verband met de voorbereidingen openen de deuren 15 minuten voordat de sessie begint. Op je gemak kun je dan een plekje zoeken en nog wat drinken.
- We starten dit event met een cacao ceremonie van 20 a 30 minuten met circa 25 gram ceremoniële cacao.
- Deze Innerdance sessie is een extra lange van 100 minuten, waarbij jij op je yogamat ligt.
- Er zijn yogamatten en dekens aanwezig. Neem dus gerust een eigen deken, slaapmasker of andere props mee voor extra comfort.
- Draag comfortabele kleding en het liefst meerdere laagjes. Op die manier kan je wat aan- of uittrekken indien nodig.

De locatie is 10 minuten lopen vanaf het station.
~ Parkeren is gratis ~

♦️ Over de facilitator ♦️
Mijn naam is Dominique van West en ik ben energetisch therapeut, Reiki master en Innerdance facilitator. Met veel plezier werk ik met de verschillende vormen van energie die we kunnen voelen in en rond ons lichaam. Ons onderbewuste brein heeft enorm veel impact op onze gezondheid, hoe we ons voelen en hoe we ons gedragen. Door deze energie in beweging te zetten, worden blokkades doorbroken en kan jij in je volste potentieel stappen. Ik bied een veilige en liefdevolle omgeving, zodat jij vanuit vertrouwen in overgave kunt gaan aan jouw innerlijke reis naar jouw pure kern.

Heb je nog vragen? Stuur me dan even een berichtje.

⚠️Voor wie is Innerdance niet geschikt?⚠️
Innerdance wordt niet aanbevolen en is niet veilig voor mensen die gevoelig zijn voor ernstige mentale instabiliteit, manie of psychose, in het laatste trimester van de zwangerschap of bij epilepsie.

Disclaimer
Door deel te nemen aan een Innerdance sessie van Dominique van West, verklaar je dat je de volgende disclaimer hebt gelezen en ermee akkoord gaat. Innerdance is niet wetenschappelijk onderzocht of op enigerlei wijze bewezen en alle resultaten en claims zijn alleen gebaseerd op ervaringen. Innerdance kan zowel fysieke bewegingen geven als een mogelijkheid tot verbeterd mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn. Zoals bij elke (fysieke) activiteit is het risico op blessures altijd aanwezig en niet uit te sluiten. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor alle effecten die door deelname kan ontstaan. Innerdance is geen vervanging voor medische of psychologische hulp, onderzoek, diagnose of behandeling. Door deel te nemen aan de sessie, bevestig je dat je in goede gezondheid verkeert en in de fysieke en mentale conditie bent om deel te nemen. Je gaat er hierbij mee akkoord onherroepelijk afstand te doen van alle claims die je nu of in de toekomst tegen Innerdance facilitator Dominique van West.

 

  • Wild Goddess
  • 16 juni 2024
  • Bilderdijkstraat 78, 3532 VJ  Utrecht, Utrecht, NEDERLAND
  • € 66,00
  • dominique.van.westgmail.com
  • Kundalini , Cacaoceremonie, Dag retraite

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Wild Goddess (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Wild Goddess
Wild Goddess

Over Wild Goddess

Women's Circle Facilitator, Innerdance Facilitator & Reiki master ✨ Innerdance is geen "dans" zoals je die kent. Het is zoveel meer... Ervaar een op muziek gebaseerd zelfbewustzijnsproces dat deelnemers naar een verruimde staat van bewustzijn leidt door middel van geluid, aanraking, onderzoek en de eigen bereidheid om te vertrouwen op het proces waarin intuïtieve zelfgenezing...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Access Bars Hands
Access Consciousness™ The Bars™
16 juli 2024
Access Bars Hands
Access Consciousness™ The Bars™
3 juli 2024
Karismas
De Innerlijke Partner
23 juli 2024
Access Bars Hands
Access Consciousness™ The Bars™
10 juli 2024
Access Bars Hands
Access Consciousness™ The Bars™
30 juli 2024
Soulmate - De Bilt
Workshop 'Soulmate, gelukkig in Liefde'
23 juni 2024