•  speciale aanbieding!

6-daagse spirituele Retraite Zelfliefde-Andalusië


Speciale aanbieding

Aanbieding: Boek je met z'n twee of met meerdere personen? Dan krijg je een korting van € 100,-- p.p. Dit is een exclusieve retraite voor maximaal 6 personen. Er zijn nog 5 plekken beschikbaar!

 

Heb je ook behoefte aan het opfrissen van je ziel, je lichaam en je geest? Zou je wat meer technieken willen bezitten om die destructieve gedachten en patronen voorgoed uit te bannen? Heb je wat meer hulp nodig om jouw zelfliefde op te krikken en aan te wakkeren? Heb je behoefte om jezelf te omarmen, te erkennen en te accepteren? Dan is deze retraite echt iets voor jou.

In deze magische spirituele retraite geleid door drie ervaren facilitators, maak je kennis met eeuwenoude wijsheid en ontdek hoe je de krachtige transformerende medicijnen van de Amazone kunt gebruiken om je lichaam, ziel en geest weer helemaal in balans te brengen. Tevens krijg je gedurende de week technieken aangereikt om jouw zelfliefde te vergroten en destructieve oude patronen en gedachtes los te laten.

Te midden van de weelderige natuur van Andalusië en jezelf onderdompelend in de schoonheid van de bergvallei, zal je de diepgaande helende energie ervaren die het te bieden heeft.

Het Programma
Maandag 2 september
’s ochtends
Aankomst vanaf 11.00 uur
’s middags
Lichte lunch
Kennismaking, acclimatiseren en het uitwerken van de intentie voor de komende dagen.
's avonds
Samen dineren

Dinsdag, 3 september
’s ochtends
Yoga en meditatie

Kambobehandeling om 12.00 uur
Wat is Kambo?
Kambo is een snelle lozing van alle cellulaire weerstand welke na het aanbrengen opkomt als een innerlijk vuur, een kloppende druk is voelbaar, vergelijkbaar met een heftige koortsaanval. Dit reinigingsproces werkt niet alleen op een fysiek niveau, maar ook op mentaal niveau. In combinatie met het water dat vooraf wordt gedronken, vindt er een transformatie plaats waardoor gifstoffen het lichaam verlaten. Het immuunsysteem krijgt onmiddellijk de reset die nodig is voor een herstart van vitaliteit, focus en scherpte. Een intense diepe reiniging vindt direct plaats, door middel van braken, zweten en/of dringende ontlasting. Je wordt ontdaan van “Panema”. Dat is alles wat de mens hindert om het ideale zelf te zijn.

Na de Kambo wordt er een lichte maaltijd geserveerd.

’s middags
Meditatie en ademhalingsoefeningen en een wandeling door het omringende natuurgebied.
's avonds
BBQ met kampvuur.

Woensdag, 4 september
’s ochtends
Yoga (voor de liefhebbers) en daarna een licht ontbijt
’s middags
Cacao ceremonie met Santa Maria en rapé

Donderdag, 5 september
’s ochtends
Yoga en daarna een licht ontbijt
’s middags
- een lichte lunch
Het Magische Theekransje om 16.00 uur
Wat is 'Het Magisch Theekransje'?
Het fijne van deze sessie is dat je een thee met chocolaatjes nuttigt die je meevoert naar een andere wereld. Het is een toegankelijke manier om kennis te maken met de astrale wereld.

De astrale wereld is de wereld waarin je ziel elke nacht vertoeft als deze het voertuig (het fysieke lichaam) aflegt om te slapen. Vaak heb je niet door wat je ziel aan het doen is als je ligt te slapen. Je weet misschien wel wat flarden van dromen maar als je dit niet gelijk opschrijft zodra je wakker bent of je het je probeert te herinneren, is die herinnering vaak snel verdwenen. Je ziel is blij dat het voertuig is afgelegd zodat deze vrij kan reizen door allerlei dimensies, studiebijeenkomsten kan bijwonen en familie en vrienden kan opzoeken. Dus het is vaak maar goed dat je niet precies weet wat je ziel aan het doen is, anders wil je daar blijven. De informatie die je tijdens je slaap krijgt is nodig om het aardse leven te kunnen leven. Een sessie met Teacher Plants zorgt ervoor dat je bewust in die astrale wereld gaat vertoeven.

Deze sessie kan voor mensen geschikt zijn die ruime ervaring hebben, geen of wat minder ervaring hebben. Het hangt ervan af hoeveel chocolaatjes je nuttigt. Het is ook zeer geschikt voor mensen die al wat ervaring hebben met teacher plants en/of Magic Truffles en/of Magic Mushroom. De Passieflora Theesessie wordt gecombineerd met Magische Chocolade bonbons van 70% cacao. De cacao versterkt de psychoactieve stoffen die in de bonbon zijn verwerkt voor een intensere, langere en diepere beleving. Je komt bij stukken van je onderbewustzijn waar je normaal gesproken niet bij kan komen. De cacao opent ook de hartchakra zodat je de liefde voor jezelf, alles en iedereen meer zal gaan ervaren.

De Magische Chocolaatjes worden in combinatie genomen met een lichte MAO remmer, de Passieflora thee. Dit zorgt ervoor dat je nog makkelijker in die astrale wereld terechtkomt. In de bonbons zijn de stoffen Psilocine, Psilocybine, Baeocystine en norbaeocystine verwerkt in chocolade van 70% Cacao.

Zowel hallucinogene paddenstoelen als truffels bevatten de psychoactieve stoffen Psilocine, Psilocybine, Baeocystine en norbaeocystine. Beide zijn schimmels maar niet in dezelfde vorm.

Psilocybine verandert het onderbewustzijn en zorgt voor het herschikken van de hersenen, zodat nieuwe verbindingen tussen neuronen worden gemaakt. Dit betekent niet een willekeurig optreden, maar de neuronen gaan uit van een nieuwe orde, die duidelijkheid en nieuwe perspectieven brengt op oude en nieuwe gedachten. De sessie kan een helende werking hebben op lichamelijk-, geestelijk-, ziel- en spiritueel niveau.

Vrijdag, 6 september
Rustdag
Voor een stranddag, luieren bij het zwembad
en/of een wandeling in de natuur, etc.

’s ochtends
Yoga (voor de liefhebbers) en daarna een licht ontbijt.
’s middags
een sessie micro- of macrodosis plantmedicijn
(voor de liefhebbers (meerprijs))

Zaterdag, 7 september
’s ochtends
Yoga (voor de liefhebbers) en een licht ontbijt
’s middags
Een wandeling naar een grot voor een Cacao ceremonie met Santa Maria en rapé.
's avonds
Samen dineren

Zondag, 8 september
’s ochtends
Licht ontbijt

Vertrek voor 12.00 uur.

Je bent vrij om te kiezen of je meedoet aan het programma of delen ervan. Het is jouw week!

De meditaties, rituelen en workshops zullen je helpen je innerlijke bron van liefde te herontdekken en te voeden, oude wonden te helen en je hart te openen voor de liefde die in jezelf besloten ligt.

Tijdens deze retraite zul je worden omringd met gelijkgestemde zielen die ook streven naar zelfontdekking en innerlijke vrede. Deel ervaringen, inzichten en groei samen terwijl je de transformerende kracht van zelfliefde ervaart.

Naast spirituele verkenning, zul je ook genieten van de prachtige omgeving van de bergen van Andalusië. Maak verkwikkende wandelingen in de natuur, adem de frisse berglucht in en voel hoe de energie van de natuur je ziel voedt. Woensdag en vrijdag is er volop tijd om te ontspannen, te wandelen langs betoverende paden en te genieten van de rust en sereniteit die de omgeving biedt.

Vrijdag is in te plannen als een rustdag of kan voor een meerprijs eventueel nog een sessie worden ingeplant met een plant medicijn.
Op de rustdag kan je zelf bepalen wat je wilt doen.
Voorbeelden;
· In en rond de finca aan het heerlijke zwembad met een goed boek;
· Wandelen rondom de finca Alondra richting waterval en grot;
· Naar het dorp Canillas de Aceituno wandelen en daar lunchen (niet inbegrepen);
· Naar een kustplaats bijvoorbeeld Torre del Mar om daar aan het strand te vertoeven
en/of te lunchen (niet inbegrepen) in een van de Moorse dorpjes;

(vervoer ‘incl. chauffeur’ kan tegen een meerprijs worden geregeld maar moet van tevoren worden aangevraagd)

Laat oude patronen los, omarm nieuwe overtuigingen en creëer een fundament van onvoorwaardelijke zelfliefde!
Geef jezelf het geschenk van liefde en genezing te midden van de natuurlijke pracht van het Spaanse woud en de heilzame plantmedicijnen van de Amazone!

Aanmelden en meer informatie opvragen kan via het contactformulier. Op de website www.jennifervirginia.nl zijn meer foto's en een video van de locatie te vinden.

 

  • MT Lifestyle
  • 2 september 2024 t/m 8 september 2024
  • Groenesteinstraat 95, 2512 SJ  Den Haag, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 1400,00
  • +31641374104
  • jeninmokumgmail.com
  • Retraite , Innerlijke reis, Plantmedicijnen

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur MT Lifestyle (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van MT Lifestyle
MT Lifestyle

Over Mt Lifestyle

Mijn naam is Jennifer Virginia. Ik draag uit en creëer op vele vlakken. Ik geniet en leer bewust te zijn en bewust te creëren. Ik help anderen beter in ’t leven te staan in elk opzicht of op elk vlak. Ik help anderen zichzelf te leren kennen. Ik help ze met het ordenen van zichzelf en met name hun innerlijk, hun gedachtes en/of ik help ze zelfs met het ordenen van hun administratie. Maar...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Innerlijke tempel - Woestijnreis in Egypte
2 november 2024
Erkende Massagecursus
Erkende Massage Cursus (avondcursus)
18 september 2024
Ascensie training - Verhoog je frequentie!
20 september 2024
Angel Light facilitator
16 november 2024
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage op de kleding
31 augustus 2024
Ademcoach Opleiding 10-daagse in Leiden
14 september 2024