UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 12-07-2024

Magische Reis - truffelceremonie


Tijd voor magie
Het is tijd voor magie. Tijd om je innerlijk oog te openen en in je eigen diepte te schouwen. En de schatten op te halen die daar op jou liggen te wachten.

Diepgaande reis
In de dagceremonie Magische Reis maak je een diepgaande reis door jouw binnenwereld. Met behulp van plantmedicijnen open je je energetische kanaal, zodat oude kennis, diepe inzichten en magische beelden tot je kunnen komen.

We maken gebruik van rapé en Magic Truffels. Wanneer je deze plantmedicijnen in de juiste setting en dosering gebruikt, kunnen ze een helende en reinigende werking hebben op je lijf, je geest, je gevoelswereld en je energieveld.

De diepte en de helende bedding van het veld worden versterkt door ondersteunende muziek en afgestemde energetische healing.

Helen & Herinneren
Ieder persoon reageert verschillend op plantmedicijnen, en de gemoedstoestand en de levensfase waarin jij je bevindt hebben een groot effect op de werking van de planten, dus geen reis is hetzelfde. Dat is er ook zo heerlijk verrassend aan.

Over het algemeen wordt gezegd dat je precies krijgt aangeboden wat je aankunt en wat op dat moment goed is voor jou. En dat de planten er zijn om je te helpen helen en herinneren. Daar mag je dus op vertrouwen.

Locatie
De ceremonie vindt plaats in een boerderij nabij de uiterwaarden in de buurt van Zaltbommel.

Hoe ziet de dag eruit?
We starten om 10.30 uur en we ronden rond 20.00 uur af. In grote lijnen ziet de dag er als volgt uit:

-Opening, meditatie en kennismaking
-Energie wekken/dans
-Intenties delen
-Magische Reis m.b.v. plantmedicijnen
-Potluck lekkers
-Afsluitende deelronde + aandacht voor integratie

Na afloop voel je je verrijkt, geïnspireerd en dieper verbonden met jouw magische binnenwereld.

Voor wie?
Deze dag is bedoeld voor jou (v/m) als je het verlangen voelt om een diepe duik te nemen in je binnenwereld, als je bereid bent om controle los te laten en als je je wilt openen voor het magische weten in jou.

Deze dag is niet geschikt voor het uitwerken van diepe therapeutische processen; mocht dat in jouw leven op dit moment aan de orde zijn, dan kun je dat beter aanpakken in een individuele ceremonie. Als je aanleg hebt voor psychose, dan raden we je deelname af; truffels kunnen deze aanleg versterken.

Mochten er fysieke aandachtspunten zijn (bv. hoge bloeddruk, duizeligheid, hartritmestoornissen), dan horen we dat graag vooraf, evenals het gebruik van medicatie. Samen overleggen we dan of deelname veilig en vertrouwd voelt voor beide partijen.

Twijfel je over je deelname, neem dan gerust contact op met Margit: 06 – 485 117 96 / info@bewustopweg.nl.

Begeleiding
De ceremonies worden begeleid door Margit van Harten en Hans-Peter Hulscher.

Margit is tantrisch coach, lichaamsgericht therapeut en trainer. Al jaren zijn de planten haar meest grondige en magische teacher. Jaren geleden kwam ze voor het eerst in contact met plantmedicijnen. Dat was geen zachte kennismaking; de planten gaven haar een flinke schop onder haar kont en lieten precies zien welke diepe delen nog om heling vroegen. Inmiddels, talloze reizen met truffels, paddenstoelen en ayahuasca rijker, helpen de planten haar in haar magische werk, waarbij zij zichzelf inzet als een kanaal waardoor bewustzijn en oud weten wordt doorgegeven.

Hans-Peter begeleidt de diepe processen die mensen aangaan in de ontmoetingen met plantmedicijnen. Hij heeft veel gereisd met verschillende psychedelica. In Peru heeft hij bij de Shipibo de Moederplant diep mogen ontmoeten. Sindsdien doet hij veel ceremonieel werk. Hij vormt het anker in deze aardse dimensie, zodat je veilig andere dimensies kunt verkennen. Zijn vertrouwen in de wijsheid van de plantmedicijnen en het universele motief, de liefde, zorgt voor aarding in je reis.

Meer info: www.bewustopweg.nl

 

  • Bewust op Weg
  • 12 juli 2024
  • Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 195,00
  • 0648511796
  • infobewustopweg.nl
  • Plantmedicijnen, Pers. ontwikkeling, Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Bewust op Weg (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Bewust op Weg
Bewust op Weg

Over Bewust Op Weg

Verlang je naar een diepe duik in je sensuele en magische potentieel? Mag het wat vrijer, wat wilder en wat stromender? Of juist afgestemder en gevoeliger? Wil je weten wat je hier te doen hebt? Je bent welkom! Individueel, samen met een partner of in een groep: ik ben graag je spiegel, klankbord, muze of priesteres in...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Dagceremonie met de Moederplant
28 september 2024
Magische Reis - truffelceremonie
27 september 2024