UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 13-07-2024
  •  speciale aanbieding!

De heren van de zeven stralen en hun muziek


Speciale aanbieding

Speciale zomerkorting, normaal is het €20, nu kun je meedoen voor €5.

 

Workshop ‘De heren van de zeven stralen en hun muziek’

In tijden van grote verandering, zijn er vaak vragen die ons bezighouden: Waar gaat dit naar toe? Hoe krijg ik grip op deze veranderingen en mijn leven? Hoe kan ik mijn leven zelf in de hand nemen en invloed hebben?
Herken je dat?
We leven ons leven en doen de dingen die we denken goed te doen. We gaan naar ons werk, zorgen voor onze kinderen, kijken TV en gaan naar bed. We voelen ons niet echt uitgedaagd in het leven. We voelen ons moe, mogelijk soms zelfs ziek of zijn niet echt gelukkig.
Wil je meer uit je leven halen?
Wist je dat er zeven inwijdingspaden zijn die we bewust kunnen volgen? Wist je dat er zeven meesters zijn die zich deze inwijdingspaden hebben eigengemaakt en ons kunnen leiden op hetzelfde pad?
In deze workshop leer je meer over de opgevaren meesters, specifiek over de heren van de zeven stralen. Deze zeven mystici streefden naar en bereikten het doel van eenheid met het Hogere Zelf op elk van de zeven inwijdingspaden, of stralen, van spirituele groei.
De zeven regenboogstralen van spiritueel licht komen overeen met de zeven grote energiecentra, of chakra's, in het lichaam. Elke straal heeft een unieke kleurfrequentie en kwaliteit, en elke straal vertegenwoordigt een ander pad naar zelfbeheersing.
Je krijgt meer te horen over de levens van deze mystici – sommige afkomstig uit vergeten eeuwen op legendarische continenten en beschavingen die begraven liggen in het zand van de tijd of onder de zeeën. Tevens zullen we luisteren naar hun persoonlijk ‘grondtoon’ en muziek.
Door deze zeven paden van spiritueel meesterschap te verkennen, ontvang je geruststelling, inspiratie en waardevolle sleutels voor je eigen levensreis.


‘Als we de hiërarchie begrijpen, dan zien we het belang van de vlam die wij dragen als de schakel in een enorme keten – niet slechts een enkele keten, maar als het ware een gouden maliënkolder – onderling verbindende schakels die de hele kosmos beslaan in de zogeheten antahkarana van het leven. Het web van het leven!’
~ E.C. Prophet ~


Wat zijn o.a. de onderwerpen die aan bod komen in deze workshop:
• Inzicht in de structuur van de kosmische hiërarchie
• Het samen bestuderen van de astrologische tool ‘de kosmische klok’
• Inzicht in de zeven paden van inwijding op ‘de kosmische klok’
• Inzicht in en inspiratie uit de levens en inwijdingen van elke heer van een straal
• Handvatten over wat de positieve intenties en de misvormende intenties van elke straal zijn
• Luisteren naar de grondtoon van elke straal
• Ontspanning in de korte meditaties voor hart, geest en lichaam
• Persoonlijke reflectievragen aan het eind, om de leringen nog beter tot je te nemen.


Enthousiast geworden? Meld je dan aan en doe gezellig mee vanuit je luie stoel thuis of op vakantie. Je bent natuurlijk ook welkom om op onze locatie in Amersfoort mee te doen. Het is wel fijn als je ons dat laat weten, zo kunnen we de thee en wat lekkers klaarzetten.

Datum en tijd:
Zaterdag 13 juli van 14.00 – 16.30 uur.

Investering:
Om de deelnemer tegemoet te komen, bieden we een échte zomerkorting aan. In plaats van € 20, kun je je nu inschrijven voor € 5. Ben je ‘Keeper of the Flame’, dan kun je dit keer gratis meedoen. Wel dien je je aan te melden!

Materiaal:
Als je meedoet, krijg je na afloop een link naar de replay om de informatie te bestuderen. Tevens bieden we diverse opdrachten aan en is er een aanbevolen boekenlijst om je de lesstof meer eigen te maken.

Aanmelden:
Heb je interesse en deel je ons enthousiasme? Meld je dan aan via de website ‘LINK’ of via de mail, contact@summitlighthouse.nl. Laat ons ook je vragen weten via dit emailadres.
We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

 

  • Summit Lighthouse Nederland
  • 13 juli 2024
  • Snelliuspad 23A, 3817 TN  Amersfoort, Utrecht, NEDERLAND
  • € 5,00
  • 06 11264758
  • Contactsummitlighthouse.nl
  • Pers. ontwikkeling, Hogere zelf

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Summit Lighthouse Nederland (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Summit Lighthouse Nederland
Summit Lighthouse Nederland

Over Summit Lighthouse Nederland

Elizabeth Clare Prophet (1939-2009) was een auteur, leraar, boodschapper en leider van The Summit Lighthouse. Net als haar man, Mark L. Prophet, was haar roeping een profeet van God/ de Bron te zijn, of iemand die het Woord van God overbrengt. Opgeleid door de opgevaren meesters, gaf ze hun boodschappen aan de wereld door de kracht van de Heilige Geest/ het Hogere Zelf.. Deze berichten staan...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Access Bars Hands
Access Consciousness™ The Bars™
26 juli 2024
Access Bars Hands
Access Consciousness™ The Bars™
13 augustus 2024
Karismas
De Innerlijke Partner
23 juli 2024
Access Bars Hands
Access Consciousness™ The Bars™
20 augustus 2024
Access Bars Hands
Access Consciousness™ The Bars™
30 juli 2024
DansJeVrij! Amersfoort
3 augustus 2024