1:1 Innerdance & Reiki


21 - 24 juli 19:30-21:15 uur
Innerdance is een transmissieproces van levensenergie en staat voor overgave. Sta open voor de ervaring en laat het gebeuren. Innerdance is mooie manier in het oefenen van loslaten en overgeven terwijl je zelfhelend vermogen geactiveerd wordt. Wanneer je energie gaat stromen, neemt deze blokkades weg en kunnen oude trauma's en emoties geheeld worden. Oude patronen die je niet langer dienen zal je loslaten. Je bewustzijn wordt vergroot en je krijgt meer duidelijkheid in je leven. Een mooie kans om jouw innerlijk vuur feller te laten branden en volledig in je kracht te komen staan.

❤️ Hoe verloopt de sessie? ❤️
Tijdens een sessie hoef je zelf niks te doen. Je ligt ontspannen op een bed en luistert naar de muziek.

Als start pas ik als Reiki-meester een aura flush en chakra flush toe om je energieveld te reinigen en in balans te brengen. Een aura flush verwijdert energetische onzuiverheden en negatieve emoties uit je auraveld, waardoor je je lichter en helderder voelt. De chakra flush richt zich specifiek op het reinigen en activeren van je chakra's, zodat de levensenergie vrij door je lichaam kan stromen en je vitaliteit en welzijn verbetert. Door liefdevol energetische koorden door te knippen, worden verbindingen met mensen, situaties of emoties die je energie kunnen verstoren, losgemaakt, waardoor je meer in je eigen kracht kunt staan en je energie beter kunt behouden.

Vervolgens gaan we door met Innerdance - een energetisch transmissieproces. Ik zal je op verschillende meridianen/ chakra’s aanraken en in jouw aura werken zodat de energie gaat stromen. Het is een natuurlijk proces dat je energiesysteem op geen enkele manier shockeert. De energie is zeer intelligent en geeft je wat je nodig hebt in het moment.
Het enige wat jij hoeft te doen, is je lichaam en geest te ontspannen en je met een kinderlijke nieuwsgierigheid over te geven aan het proces. Sta open voor alles wat zich voordoet en laat deze ervaring toe.

⚡Wat kan ik ervaren?⚡
De ervaring van Innerdance is voor iedereen anders. Je kunt spontane bewegingen maken, visoenen krijgen, gevoelens van gelukzaligheid of totale rust ervaren of emotionele ontladingen hebben. Jouw ervaring is precies wat jij nodig hebt op dat moment. De sessie helpt je om je hart te openen en de je levensenergie te laten stromen. Sommigen beschouwen het als een zuiverende ervaring of iets dat hen diepe inzichten of realisaties geeft. Innerlijk kind, familielijnen en ervaringen uit vorige levens worden ook vaak genoemd na sessies. Voor elk individu is de ervaring uniek. Elke keer weer.

✨ Wat zijn de voordelen? ✨
De meest voorkomende voordelen die zijn waargenomen bij deelnemers die meerdere sessies hebben gedaan:
- Verlichting van stress en minder spanning in je lichaam voelen
- Emotionele bevrijding en het verwerken van trauma's
- Beperkende overtuigingen begrijpen en loslaten
- Bewustwording van lichaam, geest en energie
- Je energiek en vitaal voelen
- Verhoogde creativiteit en productiviteit
- Persoonlijk leiderschap
- Duidelijkheid over welke kant je op wilt
- Meer harmonie in jezelf ervaren
- Herinnering aan je ware zelf en je doel
- Het wegpellen van de lagen van geconditioneerdheid op mentaal, emotioneel en spiritueel niveau
- Leven in bewustzijn in plaats van culturele patronen
- Spiritueel ontwaken en de ervaring van eenheid
- Meer zin in het leven

Omdat jouw zelfhelend vermogen wordt aangeroepen, kan het soms voorkomen dat je dingen ziet, voelt of ervaart die lastig zijn. Maar er zal niets naar boven komen wat je niet aankunt.
Ik vraag je je over te geven en door deze ervaring heen te gaan. Tijdens de Innerdance ontstaat er een ruimte van diep vertrouwen, om spanning en blokkades los te laten. Zo kun je vrijer en lichter leven. No mud, no lotus!

☕ Wat moet ik voorbereiden? ☕
- Eet voorafgaand aan de sessie niet te zwaar, zodat je lichaam zich kan concentreren op de energie in plaats van op het verteren van eten.
- Liever sla je op de dag van de sessie koffie en andere drankjes met veel cafeïne over.
- Kom met een open geest en laat alle verwachtingen los. Elke keer zal weer anders zijn, maar je zal precies ontvangen wat jij op dat moment nodig hebt.

❕ Praktische informatie ❕
- De Innerdance & Reiki sessie duurt ongeveer 60 a 75 minuten, waarbij jij een op matras ligt.
- Draag comfortabele kleding en het liefst meerdere laagjes. Op die manier kan je wat aan- of uittrekken indien nodig.
- Locatie: in de meditatieruimte bij mij thuis in Uithoorn - Parkeren is gratis
- De investering is €139 voor een losse sessie. Indien je cash wilt betalen is er een speciaal tarief. Neem hiervoor contact met me op.


✔️ Ben ik na één sessie klaar?✔️
Zodra de energie in je is geactiveerd, begint het proces. Het verschilt echter per persoon hoe sterk deze levensenergie is en hoe snel ze het effect ervan opmerken. Over het algemeen wordt geadviseerd om 3 tot 5 sessies te volgen, met telkens 2 tot 4 weken ertussen, om een consistente stroom van energie te behouden. Dit helpt ook om vertrouwd te raken met je eigen energie en er meer ervaring mee op te doen. Het proces verloopt stap voor stap, omdat alles in één keer te intens zou zijn. Het is belangrijk om naar je eigen gevoel te luisteren; soms is één sessie voldoende, terwijl anderen graag opvolgsessies willen of na een tijdje terugkomen voor meer.

⭐ Wat maakt Innerdance anders dan KAP/LEAP/NRGY? ⭐
Innerdance is de oudste van deze modaliteiten. Bij Innerdance wordt gebruiken we soundscapes. Dat zijn meerdere lagen van muziek en geluiden over elkaar. Hiermee triggeren we onze hersengolven. Dit hoeft niet altijd een mooie, muzikale playlist te zijn. Verder maak ik tijdens de sessie gebruik van muziekinstrumenten, lichaam en stem. Het verschil met de andere modaliteiten is dat zij vaak tijdens de sessie geen gebruik maken van live geluiden en hun playlist wat meer lijkt op 'normale' muziek.

Meer weten over Innerdance en soundscapes? Bekijk dan www.wildgoddess.nl/inner-dance/

♦️ Over de facilitator ♦️
Mijn naam is Dominique van West en ik ben energetisch therapeut, Reiki master en Innerdance facilitator. Met veel plezier werk ik met de verschillende vormen van energie die we kunnen voelen in en rond ons lichaam. Ons onderbewuste brein heeft enorm veel impact op onze gezondheid, hoe we ons voelen en hoe we ons gedragen. Door deze energie in beweging te zetten, worden blokkades doorbroken en kan jij in je volste potentieel stappen. Ik bied een veilige en liefdevolle omgeving, zodat jij vanuit vertrouwen in overgave kunt gaan aan jouw innerlijke reis naar jouw pure kern.

Heb je nog vragen? Of wil je op een andere datum komen?
Stuur me dan even een berichtje.

⚠️Voor wie is Innerdance niet geschikt?⚠️
Innerdance wordt niet aanbevolen en is niet veilig voor mensen die gevoelig zijn voor ernstige mentale instabiliteit, manie of psychose, in het laatste trimester van de zwangerschap of bij epilepsie.

Disclaimer
Door deel te nemen aan een Innerdance sessie van Dominique van West, verklaar je dat je de volgende disclaimer hebt gelezen en ermee akkoord gaat. Innerdance is niet wetenschappelijk onderzocht of op enigerlei wijze bewezen en alle resultaten en claims zijn alleen gebaseerd op ervaringen. Innerdance kan zowel fysieke bewegingen geven als een mogelijkheid tot verbeterd mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel welzijn. Zoals bij elke (fysieke) activiteit is het risico op blessures altijd aanwezig en niet uit te sluiten. Je bent zelf volledig verantwoordelijk voor alle effecten die door deelname kan ontstaan. Innerdance is geen vervanging voor medische of psychologische hulp, onderzoek, diagnose of behandeling. Door deel te nemen aan de sessie, bevestig je dat je in goede gezondheid verkeert en in de fysieke en mentale conditie bent om deel te nemen. Je gaat er hierbij mee akkoord onherroepelijk afstand te doen van alle claims die je nu of in de toekomst tegen Innerdance facilitator Dominique van West.

 

  • Wild Goddess
  • 21 juli 2024 t/m 24 juli 2024
  •   Uithoorn, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 139,00
  • 0641101167
  • dominique.van.westgmail.com
  • Kundalini , Healing , Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Wild Goddess (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Wild Goddess
Wild Goddess

Over Wild Goddess

Women's Circle Facilitator, Innerdance Facilitator & Reiki master ✨ Innerdance is geen "dans" zoals je die kent. Het is zoveel meer... Ervaar een op muziek gebaseerd zelfbewustzijnsproces dat deelnemers naar een verruimde staat van bewustzijn leidt door middel van geluid, aanraking, onderzoek en de eigen bereidheid om te vertrouwen op het proces waarin intuïtieve zelfgenezing...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Meditatie Opleiding
19 oktober 2024
1:1 Innerdance & Reiki
21 juli 2024
Retraite met Yoga, Verbonden Ademen en Leap
18 september 2024
1:1 Innerdance & Reiki
3 augustus 2024
Qigong 6-daagse in de Oostenrijkse Alpen
25 augustus 2024
1:1 Innerdance & Reiki
30 juli 2024