UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 23-02-2020
  •  speciale aanbieding!

Individuele Retraite


Speciale aanbieding

Leden van net-samen betalen vooraf (zeven dagen, inclusief eten en overnachting) geen 995 maar 945 euro als commitment.

 

BEHOEFTE aan RUST IN JEZELF ?

In de hectiek van alledag komt de behoefte aan rust makkelijk in de knel. Vaak komt meer in de knel dan dat. De eerste stap van ONTKNELLEN is om los te komen van veel patronen en alle dagelijkse beslommeringen. Veel mensen hebben daarvoor ongeveer drie dagen nodig (bijv. ook als je op vakantie gaat). Herken je dat?

BEHOEFTE aan VERHELDERING
Vaak komt er meer in de knel dan alleen jouw behoefte aan rust:
• Wil je meer in contact komen met je eigen essentie?
• Wil je jouw onvervulde verlangens meer helder krijgen?
• Wil je meer bewustzijn op jouw levenslust?

Zodra je los bent van veel patronen kan het ONTKNELLEN beginnen. De retraite gaat over meer helderheid krijgen over vragen die in jou leven en om die helderheid zo'n plek te geven dat je ermee in contact blijft. Ik ondersteun jou in dat proces.
 
OMGAAN MET STRESS
Stress is te zien als een (indringend) verzoek om jouw aandacht. Stress wordt een last als er meer aandacht van jou gevraagd wordt dan je wilt of kunt geven. Doe jezelf een plezier: vertraag en kom tot rust. Mogelijk kan dat ook thuis of op vakantie - deze retraite is daarvoor ideaal!

Stress gaat veel verder dan veel mensen denken. Het heeft niet alleen te maken met wat je doet, ook wat je eet is belangrijk. Voeding kan maken dat je lichaam hersteld en tot rust komt of last krijgt van stress. Veel mensen eten producten waarvan het lichaam gestrest raakt.

Tijdens de retraite krijg je dan ook heerlijk gezond eten dat ik vers voor je bereid. Onlangs heb ik bijvoorbeeld een wals of vlokkenmaker aangeschaft zodat ik o.a. de vlokken voor muesli of havermout vers kan maken (mocht je daarvan houden).

BEREID OM TE BEWEGEN
Als jij je gelukkig voelt, straalt en jouw levenslust zichtbaar is, dan is de kans groot dat veel dingen makkelijker gaan. Weet je wat jou laat stralen? Wat maakt dat je minder of juist meer levenslust ervaart?

• Wat is jouw missie in jouw leven?
• Wat heb je nodig om meer levenslust te ervaren?
• Durf je tegen de stroom in te gaan?
• Heb je het lef om met de stroom mee te stromen?

UIT JE HOOFD, IN JE LIJF
Na deze retraite ervaart tot nu toe iedereen meer verbinding met zichzelf. Daarnaast heb je bijvoorbeeld meer helderheid over jouw emoties en kan je pijn transformeren naar verwondering.

Als je je overgeeft aan het proces en jouw ervaring, dan is de kans levensgroot dat je na de retraite minder in je hoofd zit en meer in je lijf. Dat je bovendien meer rust, meer energie en meer levenslust ervaart. Is rust en zelfreflectie nodig én gewenst? Dan is dit iets voor jou! Klinkt dat aantrekkelijk?

_______________________________________________________

Lees recensies op: www.ontknellen.nl/flora.html

_______________________________________________________

MIJN AANBOD

Twee tot zeven dagen rust waarbij alles wordt verzorgd: het eten, de overnachting, meditaties, massages, een fiets etc. Heerlijk op jezelf zijn en iemand die je persoonlijk begeleid. Ook geschikt als outplacement traject.

ZEVEN DAGEN VOOR JOU
Dit aanbod vraagt erom dat je zeven dagen voor jezelf vrijmaakt. Gedurende deze periode kan en zal veel gebeuren. Hoe minder je wonderen verwacht, hoe groter de kans dat je wonderen zult ervaren. Als dingen heel vers zijn (of juist oud) dan kunnen ze meer tijd vragen om ‘op te lossen’.

Jij bent leidend, je kunt jouw retraite invullen zoals jij dat wilt. Gun jij jezelf een week zonder computer, zonder internet, zonder tv, zonder mobiel? In een andere omgeving, met een ander kader en een ander tempo?

INVESTERING
Voor een vrijblijvende kennismaking met eerste sessie geldt een gereduceerde prijs van € 50,- voor twee uur. Dit geeft jou alle ruimte om de sfeer te proeven, te ervaren of ik jou voldoende te bieden heb en om het gastenverblijf te bekijken (jouw eigen plek tijdens de retraite).

Vooraf wordt een minimaal bedrag gevraagd als commitment. Voor particulieren is dit € 995,- voor zeven dagen. De helft van de commitment vooraf is om de kosten te betalen (logies en verblijf). De andere helft is een minimale tegemoetkoming voor de persoonlijke begeleiding die je krijgt.

Achteraf bepaal je de meerwaarde van de retraite die voor jou klopt. Dit hangt o.a. af van de kwaliteit die je hebt ervaren en wat past binnen jouw financiële mogelijkheden. Zie ook de pagina over WBA.

MEER INFORMATIE
• www.ontknellen.nl/retraite.html
www.ontknellen.nl/flora.html

 

  • Ontknellen
  • 23 februari 2020 t/m 29 februari 2020
  • Bergschild 14, 7411 EM  Deventer, Overijssel, NEDERLAND
  • € 945,00
  • 06-12 91 71 71
  • infoontknellen.nl
  • Reizen en vakanties, Pers. ontwikkeling, Zelfonderzoek

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Ontknellen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Ontknellen
Ontknellen

Over Ontknellen

Ontknellen veronderstelt knelling, terwijl de aandacht zich richt op ruimte, zichtbaarheid en levenslust. De directe aanleiding voor coaching is vaak een verlangen in de knel. Mensen lopen vast in of ervaren knelling door: •  STRESS - www.ontknellen.nl/stress •  RELATIES - www.ontknellen.nl/relatie •  EMOTIES - www.ontknellen.nl/emoties Door mijn inbreng ervaren mensen na...

IS DIT IETS VOOR JOU?

<geen>
Spiritueel Wakker! - stappen naar verlichting
11 oktober 2020
restorative yoga twist
Introductie Restorative Yoga voor yogadocenten
31 oktober 2020