•  speciale aanbieding!

Welkom onder de sterren in Amsterdam


Speciale aanbieding

6 maart nog mogelijkheden voor een afspraak om 14.30u De volgende consultdag in Amsterdam is 17 april 2020. De afspraaktijden zijn dan 12.30u / 14.30 / /16,30

 

Op basis van de astronomische en werkelijke plattegrond van het heelal van jouw geboortemoment, wordt jouw persoonlijke en unieke geboortehoroscoop gemaakt. Lia biedt hiermee een logische, heldere en persoonlijke lezing voor lichaam, hart en ziel.

Je krijgt inzicht in het werkelijke doel van jouw leven. Je ontvangt waardevolle informatie over jouw unieke bijdrage. Je hoort waarom jij precies goed bent zoals je bent. We spreken over de rode draad in jouw leven. Tijdens dit consult zie je de grotere verbanden en hoor je over de mogelijkheden tot meer levensgeluk, bezieling, jouw levensopdracht, zielsontwikkeling, talenten, kansen en liefde. Thema’s als (karmische) relaties, familie, gezondheid en financiën komen aan de orde. Dit consult is een intens en veelomvattend consult waar je mee verder kunt.
De geboortehoroscoop bestaat uit twee delen
1. Een uitgebreide persoonlijke lezing van jouw persoonlijke maatwerk geboortehoroscoop van 1,5 uur op in de praktijk of op afstand via een geluidsbestand.
2. Een follow-up belafspraak, van een half uur, binnen een week, voor het bespreken van vragen en inzichten naar aanleiding van de persoonlijke afspraak. Dit zorgt voor een verdere verdieping van jouw ontwikkeling.
Voor wie​
Voor jou, als je verdieping wenst over de actuele processen in jouw leven. Wanneer je meer praktische handvatten wilt ontvangen en meer wilt leren over jouw zielsplan.

kijk voor meer informatie: www.liaouendag.com of bel 06-36466358

 

  • Lia Ouendag
  • 6 maart 2020
  • Admiraal De Ruyterweg 430-432,   Amsterdam, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 237,00
  • 0636466358
  • infoliaouendag.com
  • Coaching, Mediumschap

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Lia Ouendag (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Lia Ouendag
Lia Ouendag

Over Lia Ouendag

Astrologie zoals deze bedoeld is. De taal van het hart. Een horoscoop die klopt met de werkelijke sterrenhemel, een juiste plattegrond die ons meeneemt in de mogelijkheden van dit leven. Een vernieuwde, geactualiseerde astrologische werkwijze die rekening houdt met de kosmische ontwikkelingen en actuele planeet energieën. Voel je welkom wanneer je behoefte hebt aan een richtingaanwijzer...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Engelen Healing Avond
12 maart 2020
Engelen Kaarten Leggen
21 maart 2020
Usui Reiki 1
Usui Reiki 1 workshop
4 april 2020
Engelen Healing Avond
16 april 2020
IET
Integrated Energy Therapy Basic
18 april 2020
Miraja Ankh Energy I
22 februari 2020