UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 02-02-2020

Basisopleiding Tarotist in Haarlem


Opleiding tot Tarotist

In mijn tienertijd ben ik gestart met het intuïtief uitvoeren van tarotleggingen. De afbeeldingen spraken sterk tot mijn onderbewustzijn, wat zich uitte in heldere boodschappen.

Inmiddels zijn veel klanten van Miraja verder geholpen dankzij de inzichten die de kaarten hebben gegeven. Toch wilde ik meer doen, want er zijn helaas weinig opleidingen beschikbaar die zich toeleggen op het intuïtieve gedeelte van het kaartleggen. En de tarot is juist zo interessant en veelzijdig!

Daarom heb ik deze opleiding ontwikkeld: Het is de opleiding die ik graag zelf had ervaren aan het begin van mijn kaartleg-carrière. Nu deel ik haar graag en met trots met jullie!

Inhoud van deze opleiding

De nadruk van deze opleiding ligt bij het intuïtief doorkrijgen van boodschappen tijdens een legging. Maar om dit tot stand te brengen is er eerst goede basiskennis van de officiële betekenis van de kaarten nodig. Daarom starten wij daarmee. Op speelse wijze wordt er zo een basis gelegd waarop de intuïtie verder kan bouwen.

Naarmate het einde van de opleiding nadert zal iedereen steeds meer leren vertrouwen op de eigen interpretaties en op de boodschappen die hen worden ingefluisterd door de spirituele wereld.
Deze opleiding helpt je dus niet alleen om je kennis over de tarot te vergroten, maar zorgt als bonus ook voor het vergoten van je intuïtie/mediamieke gaven.

Alle 78 kaarten van de tarot komen aan bod. Er wordt exclusief met de Rider-Waite tarotkaarten gewerkt. Een set kaarten en een uitgebreide, door mij geschreven handleiding is inbegrepen bij de prijs van deze opleiding.

Werkwijze tijdens de lessen

De tarotopleiding van Miraja heeft een prettige afwisseling tussen theorie en praktijkoefeningen. De oefeningen zijn altijd op de deelnemers afgestemd en helpen je om verbanden tussen de kaarten te zien en deze onder woorden te brengen.
Ook ben ik altijd groot fan van tarot-visualisaties: Door één of meerdere tarotkaarten te 'ontmoeten' in een visualisatie gaat deze voor je leven en krijgt zij een eigen verhaal die deel is van jouw unieke interpretatie. Natuurlijk is er elke les ruim de tijd voor het behandelen van vragen en het werken met voorbeelden die uit het leven van de deelnemers zijn gegrepen.

Tijdens de opleiding zal je merken dat het vaak gemakkelijker is om de kaarten voor een ander te te leggen. Hoe dit komt en hoe je toch ook voor jezelf mooie tarotleggingen kan uitvoeren komt uitgebreid aan bod.

Onderwerpen die aan bod komen

- Geschiedenis van de Tarot
- De Tarot als sprookje: De Reis van de Dwaas
- Tarot en het gebruik van numerologie
- Uitleg van de Grote Arcana en Kleine Arcana
- Uitleg van de Hofkaarten
- Verschillende tarotleggingen
- Intuïtief de kaarten leggen en interpreteren
- Geleide tarot-visualisaties
- Het geven van professionele consulten met de tarotkaarten

Voor wie is deze opleiding geschikt?
Deze opleiding is zeer geschikt voor zowel de beginner als de semi-gevorderde kaartlegger.

Na het succesvol afronden van de lessen ben je in staat om als professionele tarotist aan de slag te gaan.

Felice:

"De tarotopleiding kenmerkt zich door de snelle resultaten die de deelnemers zien. Het is echt een kwestie van de eigen intuïtie durven te laten spreken. Ik maak vaak de grap dat een groep het lesmateriaal maar één keer mag doorlezen. Daarna gaan we met de intuïtie aan de slag.

Er heerst eigenlijk altijd een fijne sfeer in deze opleidingsgroep.
Ik denk vanwege de veelzijdigheid van de tarot: iedereen heeft een eigen insteek en helpt elkaar met het interpreteren van de kaarten. Ook is er al snel een band tussen de verschillende deelnemers, vanwege de diepgaande onderwerpen die tijdens het oefenen aan bod komen."

Start Opleiding Tarotist - Leer de tarot intuïtief leggen
Locatie: Gierstraat 43 in Haarlem
Tijd: 10.30 - 16.00 (deur open 10.15)
6 lessen in totaal, inclusief certificaat, Rider Waite Tarotkaarten en een uitgebreid handboek (door Felice geschreven).
Uitwisseling: €600, betaling per maand mogelijk.
Data: Zondag 2 februari, zondag 1 maart, zondag 5 april, zondag 3 mei, zondag 7 juni, zondag 5 juli 2020.

Deze aankoop op de webshop is de uitwisseling voor enkel de eerste les. De rest van de lessen kan ineens of per les worden betaald. In geval van ziekte/les missen van een deelnemer wordt het lesgeld de daarop volgende les geïnd. Bij ziekte van de docent wordt de les op een ander moment ingehaald.

 

  • House of Elder
  • 2 februari 2020 t/m 5 juli 2020
  • Gierstraat 43, 2011GA  Haarlem, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 600,00
  • 0237857722
  • infohouseofelder.nl
  • Esoterie, Pers. ontwikkeling, Waarnemingen

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur House of Elder (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van House of Elder
House of Elder

Over House Of Elder

Ik ben Felice de Baare. Enthousiaste Haarlemmer en nu ongeveer 16 jaar bezig met het brede thema spiritualiteit, plus de verschillende manieren om mijzelf te ontwikkelen op dit gebied. Ooit ben ik begonnen met de tarotkaarten en via healing de hoek van het mediumschap ingedoken. Mijn praktijk ben ik 7 jaar geleden gestart en sinds een jaar is daar een eigen spirituele winkel in het centrum van...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Engelen Healing Avond
12 maart 2020
Engelen Kaarten Leggen
21 maart 2020
Usui Reiki 1
Usui Reiki 1 workshop
4 april 2020
Engelen Healing Avond
16 april 2020
IET
Integrated Energy Therapy Basic
18 april 2020
Course: Meeting the Tarot
8 maart 2020