UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 12-01-2020
  •  speciale aanbieding!

Meerhanden Massage - zondag 12 januari 2020


Speciale aanbieding

Leden van net-samen betalen vooraf geen 40, maar 35 euro als commitment.

 

MEERHANDEN MASSAGE

Ben je een levensgenieter en wil je ervaren hoe het is om door vele handen aangeraakt te worden? Ben je benieuwd naar een activiteit waarbij het onderzoeken en het ontvangen centraal staat? En ben je benieuwd hoe het is iemand aan te raken in de energie van een groep? Dan is dit iets voor jou!

Al een paar jaar geven we deze dag vorm met dezelfde fantastische begeleiding. Wij zien wij wederom een heerlijke dag voor ons; met liefde en zorg opgebouwd. Als onderzoek, aanraking en massage passen in jouw leven, dan ben jij daarbij van harte welkom.

Mocht je 12 januari niet kunnen? De eerstvolgende datum is zaterdag 14 maart 2020.

EEN HEERLIJKE DAG
Deze dag is bedoeld voor mensen die nieuwsgierig zijn naar zichzelf (fysiek, emotioneel, energetisch) en niet schrikken van een beetje intens. Durf jij te genieten van jouw lichaam en van stromende energie? Heb jij het lef je te openen voor wat in jou leeft? Jouw verlangen naar contact en aanraking te onderzoeken? Dan wordt dit vast een onvergetelijke ervaring!

Er kunnen maximaal 12 mensen meedoen en vol = vol. Neem dus contact op als je voelt dat je mogelijk mee wilt doen. Je geeft je op via dit formulier: www.ontknellen.nl/aanmelden-e.html.

VELE HANDEN
Lijkt het jou een droom om door zes tot acht heerlijke handen aangeraakt en gemasseerd te worden? Sta je open voor ervaringen die mogelijk net buiten jouw comfortzone liggen? Om je intens te laten raken?

‘Lichamen zijn gemaakt om aan te raken, anders bestonden we wel uit gedachtes’

KADER
Een helder kader voorziet in veiligheid (zonder seksuele gerichtheid). Dat biedt jou de ruimte om je compleet over te geven of om dat niet te doen. Ben je comfortabel met bloot? Schrik je niet van seksuele energie? Mag je van jezelf genieten?

VEEL OF WEINIG KLEDING
Mensen die masseren hebben tenminste een slip aan. Verder bepaal je zelf wat je uittrekt of aanhoudt. Zolang het verschil helder is tussen seksuele energie (stromen) en seksuele gerichtheid (ergens doelbewust op uit zijn), kan wat ons betreft het hele lichaam aangeraakt worden. Jij bepaalt wat jouw grenzen zijn en wat voor jou passend is. Dat geldt voor elke deelnemer en dat kan voor iedereen anders zijn.

Soms denken mensen dat 'minder kleding' hetzelfde is als 'meer open'. Onze ervaring is dat mensen zich ook (juist) kunnen afsluiten als er kleding uitgaat. In dat geval hebben we veel liever dat er kleding aanblijft. Voor ons is 'je openen' wezenlijk belangrijker dan 'weinig kleding'. Er wordt nergens naartoe gewerkt, anders dan (intense) aanraking door vele handen die contact maken en masseren. Waarbij al die handen jou uitnodigen om vrij en vol overgave te genieten.

EERSTE KEER
Mensen die voor het eerst meedoen spreek ik vooraf om te voorkomen dat verwachtingen te veel uiteenlopen (06-12 91 71 71). Dat helpt bij de focus op de dag zelf. Deze dag gaat over willen stromen en durven genieten. Voor mensen voor wie dit relatief nieuw is kan deze pagina interessant zijn: www.ontknellen.nl/aanraking.html

Doorgaans bestaat ongeveer de helft van de groep uit mensen die voor het eerst komen. De andere helft van de groep zijn mensen die eerder of veel vaker hebben meegedaan.

BALANS
We streven elke keer naar een passende balans. Om deze reden kan het zijn dat je (tijdelijk) op de wachtlijst wordt gezet. Neem contact op als je hier vragen over hebt en anders hoor je dat bij jouw inschrijving.

PROGRAMMA
Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: voordat we aan de grande finale van de Meerhanden Massage toekomen, wordt eerst de tijd genomen om te vertragen. Wat leeft er in jou? Wat leeft er in de anderen? Daarna zijn er diverse oefeningen zonder veel woorden, om fysiek en energetisch kennis te maken en af te stemmen met de andere deelnemers.

Tijdens het masseren komen steeds twee mensen tegelijkertijd aan de beurt. We wisselen door, waardoor iedereen aan de beurt komt. Je bepaald zelf wie je aanraakt en mocht er iemand zijn die je liever ontloopt, dan is daar alle begrip en voldoende ruimte voor.

Het programma is zowel geschikt voor mensen die met hun partner of goede vriend(in) komen, als voor mensen die alleen komen.

UIT JE HOOFD, IN JE LIJF
Na deze dag is de kans groot dat je meer verbinding met jezelf en jouw verlangens ervaart.

Als je je overgeeft aan het proces en jouw ervaring, dan is de kans levensgroot dat je na deze dag minder in je hoofd zit en meer in je lijf. Dat je bovendien meer rust en meer energie ervaart. Klinkt dat aantrekkelijk?

COMMITMENT VOORAF
Vooraf wordt een bedrag gevraagd als commitment. Daarvan worden de kosten betaald. Voor deze dag is dit € 40,-. Koffie, thee en gezonde tussendoortjes zijn daarbij inbegrepen, net als de olie. Deelnemers nemen per persoon twee grote handdoeken mee.

Waarde Bepaling Achteraf (WBA)
Achteraf bepaal je welk bedrag je extra geeft voor wat je ontvangen hebt. Al naar gelang je tevredenheid en je budget. Op deze manier bepaal je zelf de meerwaarde van de dag én wat je de begeleiding waard vond. Zonder dit extra bedrag verdient de begeleiding niks en kan de activiteit niet blijven bestaan. www.ontknellen.nl/wba.html

INSCHRIJVEN
Je geeft je op via dit formulier: www.ontknellen.nl/aanmelden-e.html. Je inschrijving is compleet door 40 euro p.p. over te maken op rekening van de Triodosbank NL 12 TRIO 0254 8298 80, ten name van COMMOVENDO Deventer.

TAFEL VAN OVERVLOED
Voor het diner neemt iedereen kleine hapjes mee. Meer informatie volgt na inschrijving. Je kunt ook iets extra's betalen, dan zorgen wij namens jou voor heerlijke hapjes.

BEREIKBAARHEID
Gratis parkeren op loopafstand en dichtbij het station. COMMOVENDO ligt in de historische binnenstad van Deventer.

Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie (06-12 91 71 71) of kijk op www.ontknellen.nl/meerhanden.html

Hans van der Vlis
Donate Gerdes
Gylaine Meertens

 

  • Ontknellen
  • 12 januari 2020
  • Bergschild 14, 7411 EM  Deventer, Overijssel, NEDERLAND
  • € 35,00
  • 06-12 91 71 71
  • infoontknellen.nl
  • Pers. ontwikkeling, Activiteiten, Massage

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Ontknellen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Ontknellen
Ontknellen

Over Ontknellen

Ontknellen veronderstelt knelling, terwijl de aandacht zich richt op ruimte, zichtbaarheid en levenslust. De directe aanleiding voor coaching is vaak een verlangen in de knel. Mensen lopen vast in of ervaren knelling door: •  STRESS - www.ontknellen.nl/stress •  RELATIES - www.ontknellen.nl/relatie •  EMOTIES - www.ontknellen.nl/emoties Door mijn inbreng ervaren mensen na...

IS DIT IETS VOOR JOU?

<geen>
Spiritueel Wakker! - stappen naar verlichting
11 oktober 2020
Helen door stilte
Helen door stilte
18 oktober 2020
restorative yoga twist
Introductie Restorative Yoga voor yogadocenten
31 oktober 2020