UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 21-01-2019

Mediumschap Training


Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met mediumschap of dat je je net bewust wordt dat er meer is tussen hemel en aarde. We worden allemaal geboren met intuïtie en paranormale vermogens en je leert in deze training hierop te vertrouwen en hoe je, op een speelse manier, deze aloude informatiestroom weer bewust en vooral praktisch kunt integreren in je dagelijks leven.

Je wordt je bewust datje gevoeligheid niet je valkuil is, maar juist je kracht!

Tijdens de lessen wordt er geoefend met de vele technieken van het mediumschap zoals psychometrie, kleuren en hun betekenis en je leert te communiceren met de spirits van overleden dierbaren. Daarnaast verdiep je steeds je vaardigheid van hoe je jezelf te allen tijde bewust kunt gronden en beschermen. Je verbind je telkens weer vanuit jouw eigen energie, jouw Spirit en jouw Ziel met de ander èn de Spirituele Wereld.

Door middel van o.a. geleide visualisaties leer je bewust je geest naar andere niveaus van bewustwording te brengen en goede bewijzen te leveren van het leven na de dood .Er worden oefeningen gedaan, waardoor je via o.a. helderweten, heldervoelen en helderziende beelden specifieke bewijzen kunt leveren van de persoonlijkheid die doorkomt zoals werk, hobby's, namen, gedeelde herinneringen etc.
Je leert niet alleen bewijs te leveren van het leven na de dood, maar vooral ook dat de spirits komen om aanmoediging, hoop, troost, raad, begeleiding en richting te geven.

De weg van spirituele en mediamieke ontplooiing herinnert je weer aan wie je werkelijk bent. Een ziel die een menselijke ervaring beleeft.

Als je deze Training met goed gevolg hebt afgerond, ontvang je een certificaat.

Startdatum: maandag
21 januari 2019
Duur: 8 lessen
Data: 21, 28 januari,
4, 11, 18 februari,
4, 11, 18 maart
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Locatie: NIMIS
Voertaal: Nederlands
Trainer: Sonja Warlé
Prijs: € 265

 

  • Nimis-centre of light
  • 21 januari 2019 t/m 18 maart 2019
  • T.b. Huurmanlaan 15, 1403 SL  Bussum, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 265,00
  • 035 6420307
  • infonimis.nl
  • Workshop of cursus, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Nimis-centre of light (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Nimis-centre of light
Nimis-centre of light

Over Nimis-Centre Of Light

De totale mens staat centraal bij Nimis Persoonlijke spirituele groei, mediumschap, healing, zelf-coaching en creativiteit zijn begrippen die centraal staan bij NIMIS. Nimis wil je in contact brengen met je intuïtieve vermogens, leven vanuit je eigen kracht, innerlijk in balans. Balans op zowel emotioneel, mentaal, fysiek, als op hartniveau. Een goede gezondheid, je gelukkig en geliefd voelen,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Chitta Blote voeten
Chitta!
25 oktober 2019
Wild Hearts Party
26 oktober 2019
Nieuwe Maan Webinar met Godin Kali
28 oktober 2019
Thuiskomen
29 oktober 2019
Jaarprogramma Ondernemen en Leven in Tovervloed
1 november 2019
DansJeVrij
DansJeVrij! Deze keer in Naarden
2 november 2019