UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 07-12-2018

Playfull Abundance


Playful Abundance: Elke eerste vrijdag van de maand:

Geïnspireerde avondworkshops: met verhalen, speelse satsang, Kriya Yoga, krachtige adem & meditaties, waar je heerlijk opgeladen & geïnspireerd vandaan komt. Voor singles en stellen.

Op de Playful Abundance avonden, besteden we op speelse wijze aandacht aan Empowerment en Tantra.

De eerste serie van 4 avonden hebben als thema: De Gouden mind. Met vrolijke satsang, Tantrische verhalen, Empowerment technieken en liefdevolle meditatie onderzoek je je mind patronen. Hoe je mind een gouden mind kan zijn, die je ondersteunt op je pad.

De tweede 4 avonden hebben als thema: het klapperende deurtje naar verlichting. Met weer vrolijke satsang & tantrische verhalen, en ook zachte aanrakingen en prachtige ademvolle meditaties. Hier onderzoek je dat wat overblijft als je het kleine mannetje (of vrouwtje) in je zelf liefdevol op een stoeltje zet en alleen even laat kijken. Open je, laad je op vanuit je hoger bewustzijn, gooi alles omver wat je denkt te weten…van Tantra, van het leven, van jezelf, van mannen & vrouwen… En ontdek hoe je dat klapperende deurtje er naartoe open kunt houden wanneer je maar wilt.

De ont-moetingen zijn eens per maand op vrijdagavond en hebben elk een afgeronde opbouw, daarom zijn ze eventueel ook los van elkaar te volgen. Na de eerste 8x organiseren we telkens nieuwe cycli van 8 lessen en ook specials met gastdocenten!

Meenemen: makkelijke kleding (je kunt je kleding aanhouden, er is wel aanraking & ontmoeting, maar geen massage). Iets lekkers te drinken en te eten (bijvoorbeeld fruit of nootjes) om uit te delen (Potluck). Thee een water zijn aanwezig.

Details: Playful Abundance avonden
Data: Elke eerste vrijdag van de maand: 7 september, 5 oktober, 2 november, 7 december 2018, 4 januari, 1 februari, 1 maart, 5 april, 3 mei 2019 e.v.
Tijd: inloop 19.00, workshop 19.30-22.30, na-chillen 22.30- 23.30
Tickets: 30 euro, strippenkaart (8x) 20 euro. Online: 25 euro

Parkeren: gratis

Organisator: Wilde Ziel
Docenten: Mark en Janine
Website: www.wildeziel.nl
Email: wildeziel.contact@gmail.com
Tel. 0613795437

Over Playful Abundance algemeen:

Dit is Tantra, maar dan nèt een beetje anders…

In de Playful Abundance workshops onderzoeken we onszelf en het leven door te spelen. We spelen met adem en Tantrische levenskracht. We spelen met de verhalen van onze mind, de problemen en oordelen, en we spelen samen. Spelen is leren. Bijvoorbeeld hoe je vrijer en intenser leeft of meer kunt genieten.

Wanneer we spelen, geven we ruimte aan het onschuldige in onszelf, luisteren we naar de zuivere impulsen in ons lichaam en leren we vertrouwen op ons innerlijke weten. Net als bij jonge dieren, is er om te kunnen spelen een veilige, afgebakende setting nodig, maar ook net voldoende uitdaging om je grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen.

Ons vertrekpunt is onderzoeken vanuit het besef dat je een goddelijk, heel en schitterend wezen bent, met een wilde, pure kern.

Wij, Janine en Mark ontwikkelden Playful Abundance vanuit jarenlange ervaring met Empowerment en Tantra. We verdiepen ons steeds meer in de basis ervan, die meer dan duizend jaar geleden gelegd is in India en Tibet.

Laat je inspireren door thema’s zoals: De Gouden Mind, Het klapperende deurtje, Spelen = Helen, Het Wilde Weten; Seks & het Universum; De Guru in jezelf; Dansen met de dood…

Alles over het leven komt aan bod: speels, met relativerende humor, liefdevolle compassie en focus. We gebruiken wat werkt en wat we leuk vinden: (Tantra) meditatie, yoga, dans, drama, adem, contact, klank en beweging.

 

  • Wilde Ziel
  • 7 december 2018
  • Hendrik Van Wijnstraat 10, 1065 AS  Amsterdam, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 25,00
  • 613795437
  • wildeziel.contactgmail.com
  • Meditatie, Mindfulness, Tantra

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Wilde Ziel (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Wilde Ziel
Wilde Ziel

Over Wilde Ziel

Onze workshops zijn er op gericht om mensen te helpen op het Tantra pad, door de meditaties, de transformatie oefeningen en speelse ontmoetingen die we aanbieden. Daarmee helpen we onze deelnemers de kennis, moed, inzicht en de energie te geven om stappen te zetten op het Tantrische pad naar zelfontplooiing, Wat is Tantra? Tantra is een filosofie, lifestyle, discipline, evolutie pad en een...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Stoelmassage Cursus Anand
Cursus Stoelmassage
14 december 2019
connecting with your soul
Trance mediumschap training
14 december 2019
Wild Hearts Party ~ Spicy Red
14 december 2019
BodyTalk Access Training= je mobiele huis-apotheek
15 december 2019
Vegan, vegetarisch, Ayurvedisch samen koken & eten
17 december 2019
Thuis Film Avondje - Bashar - Buitenaards
17 december 2019