Midzomer Midweek op het wad


De eerste zomerzon, de prachtige waddenzee, Wij gaan een midweek week lang genieten! De thuisbasis voor deze midweek is 'De Lauwerszee'. Met deze klipper gaan we de waddenzee zeilen verkennen. Samen met de ervaren bemanning, die alles weet van de wind, stroming en getijden kun je de zeilen hijsen. De kan bestaat ook dat we ons laten droogvallen op een zandbank voor een wandeling op het wad. Misschien kom je hier en daar wel een zeehond tegen.
Hoe deze midweek eruit?
Op maandag ben je welkom aan boord in de haven van Harlingen. Van hieruit zetten we koers naar het eerste Waddeneiland. Welk eiland het zal worden zal de schipper overleggen met jou en de andere gasten, maar is ook afhankelijk van wind en getij. Omdat de Lauwerszee een zogenaamde platbodem is kunnen we het schip droogzetten op een zandbank. Een fantastische belevenis! Daarnaast bestaat zelfs de mogelijkheid dat we tijdens de week het IJsselmeer bezeilen. Vrijdag middag komen we weer aan in Harlingen.
Kok mee
Aan de inwendige gast wordt ruim aandacht besteed, want er vaart een kok mee die je goed zal verzorgen. Inbegrepen zijn alle maaltijden aan boord inclusief af en toe een tussendoortje, een zogenaamde deksnack.
Werelderfgoed
Ieder Waddeneiland heeft zo zijn eigen charme en bezienswaardigheden. Wat ze gemeen hebben zijn de mooiste stranden van Nederland en ze zijn allemaal gelegen aan de Waddenzee, aan een uniek stuk natuur dat op de Unesco Werelderfgoedlijst staat.
Zeilen
Zeilervaring is niet nodig maar je mág helpen bij het reilen en zeilen van de klipper. De schipper en zijn matroos kennen het schip op hun duimpje. Wil je meehelpen bij het hijsen of strijken van de zeilen? Een poosje aan het roer? Het kan allemaal. Het wordt genieten van een heerlijke zeil midweek op het Wad.
Prijs: 4 overnachtingen op opgemaakt bed in een eenpersoons hut. Normaal mogen er 33 personen aan boord, met de regels van dit moment 16.

Genieten en beleven
Samen genieten van het zeilen, van de rust die het water geeft, van het heerlijke eten, van de wind in de haren en de zon in het gezicht. Kortom: echt vakantie!

Kijk voor meer info op : go-out.nl/activiteit/16403

 

  • IndiviDuo & Go-out!
  • 7 juni 2021 t/m 11 juni 2021
  • Haven Harlingen, 8897 HC  Harlingen, Friesland, NEDERLAND
  • € 295,00
  • 06-82012648
  • buzzgo-out.nl
  • Reizen en vakanties, Activiteiten, Sport

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur IndiviDuo & Go-out! (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van IndiviDuo & Go-out!
IndiviDuo & Go-out!

Over Individuo & Go-Out!

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Mona Liza Verseijden en ik ben sinds kort de nieuwe eigenaresse van IndiviDuo. Soms is het niet vanzelfsprekend om ‘de ware’ te vinden. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Misschien ben je verlegen, of je hebt een slechte ervaring achter de rug. Ook kunnen factoren als een beperking of juist een ‘extra’, zoals AD(H)D de reden zijn waardoor het...

IS DIT IETS VOOR JOU?

zomergeluk VakantieAnders
Anders Zomerweek
10 juli 2021
wadlopen voor singles
Wandelen op Terschelling en Vlieland
11 juni 2021
Massage-wandelvakantie in Sauerland
15 augustus 2021
verblijfslocatie
Op adem komen in de Alpen
11 juli 2021
VakantieAnders
Anders Vakantie zomerweek
31 juli 2021
Magische reis in Ierland
Magische reis in Ierland
25 juli 2021