UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 27-03-2019

Lenteworkshop Zaai je eigen Akkers


Ja, we mogen weer naar buiten, het is lente! Ben je klaar met je binnenwereld? Blij dat de winter voorbij is? Kom dan maar op mee naar buiten, het Ja, we mogen weer naar buiten, het is lente! Ben je klaar met je binnenwereld? Blij dat de winter voorbij is? Kom dan maar op mee naar buiten, het is Zaaitijd. Maar weet je wel wát je gaat zaaien? Enig idee wat je eigenlijk wilt laten groeien en hoe je dat het beste kan doen? De Lente vertelt je precies wat het nodig heeft om uit te barsten en naar de knoppen te gaan.
Het thema van de avond is:
Zwart zaad of Gouden akkers
PROGRAMMA
We vertellen je allerlei interessante dingen over de Lente. Waarom dit zo'n bijzonder krachtig seizoen is. We nemen je mee naar buiten en reiken aan op welke wijze jij kan groeien de komende maanden. Natuurlijk doen we eerst nog de voorjaarsschoonmaak. Niet zo'n zin in? Jammer dan, jij gaat toch ook niet in een vies bed slapen, nou dan.
Het Albert Heijn moestuintje komt een prachtig verhaal vertellen en we sluiten de avond af op de veranda buiten. In de warmte van de buitenkachel neem ik je in een visualisatie mee naar jouw lente.
KOSTEN LOCATIE DATUM

De workshop wordt georganiseerd op 27 maart as. We starten om 19.30 uur, de avond duurt tot 22.00 uur. Je bent welkom vanaf 19.15 uur. De avond wordt georganiseerd in Schoonoord.

Kosten voor de avond zijn €30,=,. Via de webshop verzeker jij je van een plaats of je stuurt een mailtje.

 

  • Beide benen op de grond
  • 27 maart 2019
  • Juttestraat 5, 7848 CJ  Schoonoord, Drenthe, NEDERLAND
  • € 30,00
  • 06 55 135 776
  • infobeidebenenopdegrond.nl
  • Activiteiten, Mindfulness

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Beide benen op de grond (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Beide benen op de grond
Beide benen op de grond

Over Beide Benen Op De Grond

Wie is Tabak Tabak: Eén van de vier belangrijke medicijnplanten die gebruikt worden in ceremonies. Tabak wordt toegepast om te communiceren met de Spiritwereld Marjan was kind - is vrouw - moeder én Tabak Kind: onveilig - geweld - alleen - sterk - gedragen Vrouw: zacht - kwetsbaar - moedig - dapper Moeder: leeuwin - leidend - hart - rechtvaardig Tabak: helder - duidelijk -...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Connection, Cocktails & Curry
14 december 2019
Kerst event
23 december 2019
Oud en Nieuw festival
Oud en Nieuw festival
30 december 2020
Massage weekend
24 januari 2020
HotStone massage
Massage weekend
6 maart 2020
<geen>
Ondek paardencoaching
5 juni 2020