UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 19-07-2019

Yoga en Meditatie in een Klooster in Nederland


Tussen 12 juli en 16 augustus 2019 zijn er yoga en meditatie vakantieweken

Tijdens alle vakantieweken doen we hatha yoga, yin yoga (relax yoga) en diverse meditaties. Heerlijk om diep te ontspannen, te ont-stressen en je levensenergie weer te voelen stromen.

Geniet van het eindeloze moment in het NU en laadt je op met nieuwe levensenergie. We bieden een mooi gevarieerd programma met alle ruimte voor jezelf.

We verblijven in een prachtig klooster in Vaassen, vlakbij de kasteeltuinen en de Veluwe.

Het programma dat we aanbieden is fijn om te doen, maar niet verplicht (behalve meehelpen/ karma yoga). Als je liever op je eigen manier wilt ontspannen dan mee wilt doen met het programma dan is dat geen probleem. De minimum leeftijd om mee te doen is 18 jaar, om de rust te waarborgen voor iedereen.

Yoga Vakantie Programma:
8.30 – 9.30 uur: ontbijt
10.30 -12.00 uur: ochtend programma, hatha yoga
12.30 – 13.15 uur: middag eten
13:15 - 14:00 uur:: karma yoga (kan ook op ander tijdstip zijn)
15.30 – 17.00 uur: middag programma, diverse meditaties (niet op woensdag en zondag)
18.00 – 19.00 uur: avond eten
20.00 uur: yin yoga (niet op woensdag en zondag)

Alle lessen worden gegeven door Marloes van der Kamp, gecertificeerd hatha, tantra en transformatieve yoga docent met ruim 15 jaar les-ervaring.

Meditaties

Tijdens de yoga en meditatie weken mediteren we ’s middags met diverse meditaties uit de yoga, tantra en andere ervaringsgerichte tradities zoals sufi, gnostische stromingen. Stilte of klankmeditaties, bewegingsmeditaties en ook staande, zittende en liggende meditaties. Visualisaties of juist focussen op wat er voelbaar is in je lichaam; alle meditaties hebben zo hun eigen werking. Doe ze allemaal mee of beperk je tot die meditaties die je speciaal aanspreken; de keuze is aan jou…

Hatha yoga

In de ochtend kun je hatha yoga volgen. De lessen zijn uitdagend en goed te doen voor zowel beginners als gevorderden, want iedereen doet de houdingen op een manier zodat het afgestemd is op de (on)mogelijkheden van zijn/haar lichaam. Naast de houdingen doen we ook ademoefeningen en meditaties uit de yoga.

Hoewel de hatha yoga filosofie niet gericht is op een diep contact met je lichaam, werken wij juist wel met het bewust aanwezig zijn in je lichaam. Jouw lichaam is jouw wijze raadgever en leidend voor hoe je de houdingen uitvoert. Wij doen ook geen meditaties die je wegvoeren van het contact met je lichaam of met de aarde. Ik geloof dat juist de weg naar beneden belangrijk is; de verbinding met de aarde, het steeds meer aanwezig raken in je eigen lichaam.

Ervaar de inspiratie van het mooie programma, maar ook van de omgeving, van het prachtige schip en van je mede-vakantiegenoten.

Tijd voor de omgeving
Op woensdagmiddag en avond en ook zondagmiddag en avond is er geen programma zodat je ook volop de tijd hebt om de omgeving te verkennen. Wandel lekker naar de kasteeltuinen, of huur een fiets en ga de Veluwe op met zijn eindeloze bos en heidevelden.

* Een Yoga Vakantie bij Andere Boeg is geheel verzorgd, volpension, met vegetarische en zoveel mogelijk biologische maaltijden.
* Je verblijft in het prachtige klooster in Vaassen – net naast de grote kerk
* Met comfortabele bedden zodat je heerlijk uitrust tijdens je yoga vakantie.
* Inclusief programma
* inclusief thee/ koffie.

Optioneel:

Je kunt diverse fijne massages en klankhealing bijboeken en als je dieper wilt werken aan je spirituele of persoonlijke ontwikkeling, kun je individuele begeleiding bijboeken.
Graag je eigen beddegoed meenemen of het is evt. te huur € 12,50: hoeslaken, dekbedovertrek, kussensloop en handdoek).
Evt. drankjes zijn voor eigen rekening.

Groepsvakantie:

De yoga vakantie is een groepsvakantie. Gezellig samen heb je de groep als vakantiegezelschap, als spiegel en als ondersteuning om precies te zijn wie jij bent. Om de fijne energie op het schip te behouden, maakt iedere deelnemer een half uur per dag schoon schip. Deze klussen kunnen in alle rust gedaan worden (karma yoga) en vaak is het gezellig omdat je samen werkt.

En verder:
* Enkele deelnemers spreken mogelijk geen Nederlands en dan worden de lessen in het Engels gegeven. Kun je geen Engels verstaan; geen probleem; in dat geval vertaal ik en zijn de lessen in het Engels en Nederlands.

Vraag meer info of boek meteen: andereboeg.nl/yoga-vakantie-retraite/

2 personen in een 2persoonshut: 1350,-
1 plaats in een 2persoonshut: 697,-
hut voor jou alleen: € 850,-

andereboeg.nl/yoga-vakantie-retraite/

 

  • Andere Boeg
  • 19 juli 2019 t/m 26 juli 2019
  • P/a Kanaal Van Steenenhoek Zz 13, 4202 LS  Gorinchem, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 697,00
  • 06-40240241
  • infoandereboeg.nl
  • Yoga, Meditatie, Reizen en vakanties

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Andere Boeg (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Andere Boeg
Andere Boeg

Over Andere Boeg

Marloes van der Kamp geeft yoga en meditatieweekenden en weken, veelal op het prachtige schip Andere Boeg. Wil je diep ontspannen en weer nieuwe energie opdoen? De sleutel is steeds hetzelfde: BewustZijn. Met aandacht blijven bij dat wat er is in het moment en hierin ontspannen. Door de aandacht in het moment ontstaat een verdieping, waardoor transformatie kan plaatsvinden en er een...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Online Massage cursus voor beginners
8 juni 2020
Online workshop voor 2
Online Massage workshop voor 2 personen
8 juni 2020
Connecting to Source ~ Transformational Touch
9 juni 2020
Gratis open les Intuïtieve ontwikkeling online
10 juni 2020
Tantra Experience Light
12 juni 2020
Kunst van Aanraking - Tantrische massage workshop
13 juni 2020