UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 14-12-2019

Trance mediumschap training


Trance Mediumschap training

Trance mediumschap is een prachtige vorm van mediumschap waar je de mogelijkheid hebt om te groeien vanuit het contact met de Zielsgroep. In het Trance mediumschap kun je een intieme relatie opbouwen met diegenen uit de spirituele wereld die met ons samenwerken en ons inspireren.

Trance helpt je het bewuste deel van jezelf achter te laten en in een stille en vredige staat kun je de invloed, gedachten en gevoelens ervaren van diegenen die altijd bij je zijn en je begeleiden, de Zielsgroep.
Je leert hoe je je mind kunt ontspannen om een ongestoorde stroom van Trance communicatie vanuit de spirituele wereld door te geven.
Je ontdekt hoe de spirituele wereld met je samenwerkt via de mind en ook wat voor effect het heeft wanneer je de helende kracht gewaar wordt van een Spirit die met je communiceert.

Iedereen zal een ander niveau van afstemming, ontwikkeling, staat van overschaduwinning en van inspiratie ervaren en dat is nu juist het unieke ervan: dat iedereen met zijn eigen kwaliteiten en bijzonderheden kan gaan werken.
Als je een beginner bent en wilt weten wat Trance mediumschap is óf je hebt ervaring en je wilt een stap verdergaan in je ontwikkeling, dan is deze training voor jou!

Startdatum: 13 & 14 april
Duur: 1 weekend
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Nimis
Voertaal: Engels
Trainer: Mark Falconer Atlee

 

  • Nimis-centre of light
  • 14 december 2019 t/m 15 december 2019
  • T.b. Huurmanlaan 15, 1403 SL  Bussum, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 195,00
  • 035 6420307
  • infonimis.nl
  • Workshop of cursus, Meditatie, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Nimis-centre of light (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Nimis-centre of light
Nimis-centre of light

Over Nimis-Centre Of Light

De totale mens staat centraal bij Nimis Persoonlijke spirituele groei, mediumschap, healing, zelf-coaching en creativiteit zijn begrippen die centraal staan bij NIMIS. Nimis wil je in contact brengen met je intuïtieve vermogens, leven vanuit je eigen kracht, innerlijk in balans. Balans op zowel emotioneel, mentaal, fysiek, als op hartniveau. Een goede gezondheid, je gelukkig en geliefd voelen,...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Online cursus 'Ayurveda, voeding & immuunsysteem'
5 april 2020
Volle Maan Webinar 7 april 2020
7 april 2020
Webinar Yin Yang
8 april 2020
Engelen Healing Avond
16 april 2020
Online cursus Het versterken van je immuunsysteem
18 april 2020
IET
The Healing Angels of the Energy Field
26 april 2020