Elias


ELIAS:

Als medium voor Christus Healing- en Transformatielicht bied ik door seminars, workshops en individuele sessies ondersteuning aan bij de processen van mensen die bewust op weg zijn naar het hoger bewustzijn van de 5e dimensie en onderweg niet willen blijven steken.

Van Jezus heb ik hiervoor zijn eigen genezingsmethoden doorgekregen, die o.a. werken door de cellen van het fysieke lichaam te vernieuwen met het Christuslicht. Hierbij wordt een diep transformatieproces opgang gebracht dat wel enkele maanden kan duren maar waarvan Jezus zegt, dat de mens daardoor na afloop niet meer dezelfde is.

Lees hierover meer:

www.elias-medium.info/NL/

Bij een individuele sessie:

Jezus: "Het gaat altijd om de weg die de ziel zich heeft uitgezocht. Wat zoekt de ziel? Wat wil de ziel in haar innerlijke processen leren? Hoe kan dat benaderd worden? Hoe kan een mens zich de ervaring, die de ziel zoekt, eigen maken"?

Door mijn Liefde voor mensen, die ik zie in hun Goddelijkheid, ontvang ik ieder met diep respect en een heel open hart.

Door het gesprek aan het begin van de sessie waarbij mijn bezoeker de nodige tijd krijgt om het eigen verhaal te doen, wordt de innerlijke druk losgelaten.

Hierna volgt een meditatie waarbij ieder zijn eigen Licht en Goddelijkheid kan waarnemen, waardoor een nieuwe zekerheid in het leven tot stand komt.

Tijdens en na de meditatie werken Jezus en andere Lichtwezens door en met mij. Wij benaderen de ziel en haar weg met groot respect en brengen diepe innerlijke genezing- en transformatieprocessen opgang. Jezus zal gedurende vijf dagen na de sessie de processen nog verder verdiepen en ondersteunen.

Gelieve een roos mee te brengen.

Locatie:
Kerkrade (NL) of Zutphen (Ge)
Duur: rond 2 uur - Bijdrage: 165€

www.elias-medium.info

Artikelen van Elias in 'Bovendien':

www.bovendien.com/component/search/?searchword=Elias&ordering=newest&searchphrase=all&limit=20&areas[0]=content

 

Stuur Elias een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.