Hartenlust


Bij Hartenlust kun je terecht met vragen en belemmeringen op het vlak van liefde, intimiteit en seksualiteit. Dat kan zowel individueel als met je partner. Onze werkwijze is ervarings- en lichaamsgericht, met het accent op voelen, aanraking en aanwezig zijn in je lichaam. Meer verbinding met en bewustzijn van je binnenwereld, maakt dat de (intieme) contacten en relaties met anderen soepeler en meer ontspannen verlopen. Een opsomming van wat je bij ons kunt ervaren:

Tibetaanse en Kashmierse tantra massage (ook voor koppels)
intimiteitscoaching en seksuologisch lichaamswerk
relatiebegeleiding
Tantra inspiratie sessies voor geliefden
Verrassende high end arrangementen voor geliefden, inclusief wellness, diner en bubbels
Pelvic heart integration
Tantra play workshops
Shibari en tantra workshops en individuele sessies


Visie: het leven is om te genieten, van je mens zijn, van intimiteit en verbinding met je omgeving en je geliefden en van jezelf, je lijf en je levenskracht. Wanneer je hierin belemmeringen ervaart, kan ik met je kijken wat er speelt en via gerichte oefeningen veranderingen realiseren. Ervaren dat je in wezen niet bent wat je doet, denkt of gelooft, geeft een diep gevoel van thuiskomen in jezelf, in wie je ten diepste bent. Voorbij de persoonlijkheid en het ego, is er nog een diepere essentie, die voorbij gaat aan de aardse stoffelijkheid van vorm en materie. Die staat van zijn, noem ik puur bewustzijn, niet in woorden te vatten, wel te voelen en ervaren als je je er voor open stelt en bereid bent niet-ietsheid te omarmen.

Onze werkwijze is geschikt voor mensen met bewustzijn, die zich willen ontwikkelen en de mogelijkheden willen verruimen om meer levenslust te ervaren. Dat betekent dat je weet dat je uit je comfortzone mag komen om je eigen persoonlijke groei te bevorderen. Dit kun je merken doordat het op verschillende terreinen in je leven gaat "knellen". Je relaties lopen niet zoals je zou willen, je loopbaan brengt je niet datgene wat je verwachtte of je wordt door verlies (ziekte, dood, afscheid) in de stilstand gezet.

Het is mogelijk om zowel op individueel niveau, als met je partner deel te nemen aan workshops, sessies of therapie. We hebben een ruim aanbod aan arrangementen, zowel individueel als ook met je geliefde. Daarnaast geven we verschillende workshops. Door de zienswijze van tantra te integeren in ons werk, kunnen we concreet nieuwe ingangen bieden, zowel voor stellen die vastgelopen zijn, als voor mensen die nieuwe inspiratie zoeken in hun liefdesleven.

Anina Storteboom heeft een ruime ervaring in het begeleiden en coachen van individuen en echtparen met vragen op het vlak van liefde, intimiteit en seksualiteit. Daarnaast geeft zij al vele jaren verschillende verbindende tantra workshops. Sinds 2019 werkt zij samen met Steven Ansems, die ook haar levenspartner is en die met veel liefde Tibetaanse tantramassage geeft. Hun gezamenlijk bedrijf heet Hartenlust, gevestigd in Ulicoten, Noord-Brabant op een fantastische buitenplek waar een centrum gecreëerd wordt om te bezinnen, tot rust te komen, te genieten en te ontwikkelen.

 

Stuur Hartenlust een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.