Ayurveda Praktijk Arjuna


Graag stel ik me aan je voor. Ik ben Valerie Fiteni, Ayurvedisch therapeut. Ik geef voedings- en leefstijladviezen en Ayurvedische massages. Voor mij zijn wij als mens in veel opzichten in staat ons leven en welzijn te creëren. Toen ik Ayurveda een plaats in mijn leven gaf, werd dit krachtig bevestigd. Met Ayurveda heb ik mezelf beter leren kennen, inzicht gekregen in mijn persoonlijke stofwisseling en ben voedsel gaan eten dat voor mij persoonlijk goed was. Naast een persoonlijke dieet heb ik met behulp van Ayurvedische preparaten oude onopgeloste gezondheidsproblemen (verontrustende hartritmestoornissen, duizeligheid en zeer pijnlijke menstruatie die een maandelijkse handicap was gaan vormen) aangepakt. Ik wilde namelijk niet dat mijn gezondheid afhankelijk zou worden van zware medicijnen die meestal niet zonder bijwerkingen zijn.

De resultaten van deze keuze overtroffen alle verwachtingen! Het gaat nu goed met mijn hart, de duizeligheid is verdwenen, ik voel me fit tijdens mijn menstruatie en heb helemaal geen pijn meer. Deze ontwikkelingen en de toegevoegde waarde die Ayurveda mijn leven gaf waren zo waardevol dat ik de opleiding van Ayurvedisch therapeut in België bij de School van Ayurveda (Gent) ging volgen. Tevens studeerde ik in Nijmegen bij de Hogeschool Ayurveda Geneeskunde voor de opleiding van Ayurvedisch massagetherapeut.

En nu? Het is heel fijn om bij te dragen aan de ontwikkeling van Ayurveda in Nederland en op mijn beurt mijn ervaring als Ayurvedisch therapeut in dienst te kunnen stellen van degenen die er baat bij kunnen hebben.

Naast het werken in mijn praktijk in Alkmaar, organiseer ik - in samenwerking met een paar andere therapeuten (van andere disciplines) - voor komende zomer twee Retraite-weken, op een prachtige locatie in Frankrijk.

 

Stuur Ayurveda Praktijk Arjuna een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.