Nimis-centre of light


De totale mens staat centraal bij Nimis
Persoonlijke spirituele groei, mediumschap, healing, zelf-coaching en creativiteit zijn begrippen die centraal staan bij NIMIS. Nimis wil je in contact brengen met je intuïtieve vermogens, leven vanuit je eigen kracht, innerlijk in balans. Balans op zowel emotioneel, mentaal, fysiek, als op hartniveau. Een goede gezondheid, je gelukkig en geliefd voelen, kunnen genieten en succes hebben en overvloed ervaren. Dat je als mens kunt doen waar je voor geboren bent, dat je expressie kunt geven aan je unieke gave in de wereld.

De Missie van Nimis
Door te leven vanuit je innerlijke kracht en expressie te geven aan wie je daadwerkelijk bent, breng je het beste van jezelf boven en wint je leven enorm aan kwaliteit en diepgang. Nimis wil hier een bijdrage aan leveren door je te coachen in je proces van bewustwording door het laten ervaren van je intuïtieve, mediamieke, helende en creatieve vermogens die in ieder van ons aanwezig zijn. Zodat je het beste uit jezelf kunt halen en een optimale staat van welzijn, inspiratie, geluk, overvloed en plezier ervaart

De Spiritualiteit van Nimis
Het spirituele kan alleen beleeft en gezocht worden in het dagelijkse leven in verbinding met je hogere zelf, je ziel die tot je spreekt. Een spiritueel leven is bewust leven, kiezen voor de stem van je hart, je intuïtie volgen en onderweg, telkens weer, loslaten en je door de stroom van het leven laten dragen. Het is het ervaren dat je deel uit maakt van het geheel, in contact zijn met de bron van al wat leeft. Stoppen met het zoeken van vervulling buiten jezelf. Ontdekken dat het leven, iedere gebeurtenis, iedere ontmoeting je een spiegel voor houdt.

  • T.b. Huurmanlaan 15, 1403 SL  Bussum, Noord-Holland, Nederland
  • 035 6420307
  • infonimis.nl
  • www.nimis.nl
  • Alt. geneeswijzen, Meditatie, Workshop of cursus

 

Stuur Nimis-centre of light een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.