AmaZen.life


Ik ben Ingrid en run een 'holistic life management' bedrijf waarin ik een breed pallet aan diensten aanbied om je leven en leefomgeving te vormen naar jouw wensen, zodat je je heel, gelukkig en op je gemak voelt over jouw plaats en zijn op deze mooie bol. Deze diensten betreffen twee belangrijke veschillende pijlers. Het contreet tastbare en het etherisch voelbare, die zich vertalen in Advies en Balans op mijn website.. De kunst is om beide pijlers in balans te krijgen en te houden, zodat je vanuit heelzijn je leven kunt vieren. en deel kunt nemen aan alles waar je maar aan deel wenst te nemen, zonder gevoelens van gebrek, schaamte, verlegenheid of onzekerheid. Het leven is te kort en te mooi om het in onvolledigheid te beleven.

Dus......

Heb je geen energie? Zit je teveel in je hoofd? Heb je een burn-out? Neem dan je leven eens onder de loep en kijk waar jouw balans zoek is geraakt. Misschien helpt een Access Consciousness Bars sessie je weer aan voldoende energie en inzichten. Misschien zit je in een relatie die allang niet meer werkt en heb je behoefte aan een sparringpartner om te beslissen wat je volgende stappen zullen zijn, zodat je je weer vol leven voelt; boek dan een coachingsessie. Volg eens een zenmeditatieles waardoor je eindelijk het gebabbel in jouw hoofd een halt toe kunt roepen en je je weer gecentreerd in je lichaam voelt. Misschien stromen enkele chakra's niet en kan een aurahealing je weer helemaal in balans brengen.

Begin met de eerste stap en bouw van daaruit beetje bij beetje uit, todat jij vindt dat het goed en heel is. Het zijn allemaal verschillende bouwstenen die uiteindelijk het huis neerzetten dat 'Ik Ben Zijn' heet.

Ik help je graag.

In Lak'ech,
Ingrid

Links:
www.amazen.life/balans/#accessconsciousnessbars
www.amazen.life/advies/#lifesoulcoaching
www.amazen.life/balans/#zenmeditatie
www.amazen.life/balans/#aurahealing
en nog veel meer.

 

Stuur AmaZen.life een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.