Moment Tanja


'All you need is Self Love'
Ik denk dat de wereld een nog mooiere en leukere plaats wordt wanneer iedereen enthousiast is over zichzelf en zijn leven. In contact is met de liefde voor zichzelf en durft te zijn. Doet wat hij echt graag wilt en afstemt op wie hij werkelijk is. Zonder zich constant aan te passen aan het plaatje van deze realiteit. Ik ervaar dat wij meer zijn dan een lijf en er veel meer mogelijk is dan wij met zijn allen hebben bedacht. Voor mij is alles energie en zijn er oneindig veel mogelijkheden op aarde en in het universum. Zodra we de weerstand weten los te laten is werkelijk alles mogelijk.
Ik ben enthousiast, creatief, compassievol en krijg energie van nieuwe mensen ontmoeten. Ik doe graag verschillende dingen, houd van reizen en wil vooral zoveel mogelijk genieten en leuke dingen doen. Dingen die mij hierbij helpen zijn de tools van Access Consciousness, Abraham Hicks, healingenergie stromen, lightlanguage, mediteren/visualisaties, muziek maken, leuke en goede gesprekken, wijntjes drinken in de kroeg (of thuis), wandelen in de natuur, lachen en lol maken en bovenal steeds weer kiezen voor liefde in plaats van angst.
Ik begeleid mensen die met uiteenlopende vragen bij mij komen. Vragen kunnen gaan over zowel fysiek, emotioneel als spiritueel. Ik werk een op een tijdens sessies met Access Bars, Energetische Facelift en nog een heleboel andere lichaamsprocessen. Daarnaast volg ik de energie en laat in het moment ontstaan wat er op dat moment nodig is. Waar het lijf om vraagt en de energie ons brengt.

Naast een op een sessies geef ik healing momenten waar ik geleide meditaties en visualisaties begeleid en healing energie stroom.
Alles staat in 2020 in het teken van liefde voor jezelf.

 

Stuur Moment Tanja een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.