Lied van de Merel


Mijn naam is Merel Catharijne de Waard. Ik ben antropologe en energetisch therapeute. Ik zet me in mijn praktijk (in Drenthe en Utrecht) met hart en ziel in voor een liefdevolle en professionele behandeling van lichamelijke en geestelijke klachten, met als belangrijkste specialisatie psychosegevoeligheid. Mijn belangrijkste gereedschap is mijn diepe verbinding met de spirituele wereld en mijn aangeboren genezende gave, aangevuld met veertien jaar praktijkervaring. Bij mijn behandelingen spelen energie, bewustzijn en klank een grote rol, waarbij ik sterk leun op mijn communicatie met het Hogere en mijn innerlijk zicht.

Psychose(gevoeligheid)
Mijn deskundigheid op het gebied van psychosegevoeligheid deel ik met cliënten, ervaringsdeskundigen en professionals uit het complementaire en reguliere veld door middel van lezingen en (geaccrediteerde) cursussen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren aan het begrip van de energetische kant van deze ingrijpende menselijke ervaring en aan de veiligheid van de spirituele ontwikkeling van gevoelige mensen.

Energetische geneeskunde
Ik vind het belangrijk dat energetische geneeskunde beter wordt begrepen en toegankelijker wordt voor mensen uit alle lagen van de bevolking. Om dit te bereiken, doe ik onderzoek, schrijf ik en geef ik les en voorlichting.

Je kunt bij mij en een (per onderwerp wisselende) verzameling collega's terecht voor cursussen, workshops en weekend retraites. Onze activiteiten op het gebied van spirituele groei vind je op www.liedvandemerel.nl en ons aanbod op het gebied van spiritualiteit en wetenschap vind je op de website van het ExpertiseCentrum Energetische Geneeskunde, www.eceg.info.

 

Stuur Lied van de Merel een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.