Meditatie Instituut Nederland


Meditatie Instituut Nederland organiseert meditatie retraites en meditatie gerelateerde cursussen en opleidingen.
- Cursus boeddhisme en vipassana meditatie, start maart
- Vipassana retraite, start juni
- Meditatie Cursus, start september
- Cursus advaita vedanta, start september
- Opleiding meditatieleraar, start oktober
- Meditatielessen in Zwolle, start september en januari
- Start 31 dagen samen online samen mediteren (gratis), start maart

Meditatie Instituut Nederland is een CRKBO erkende opleidingsinstituut en de Opleiding Meditatieleraar is erkend door het KTNO. Deze erkende meditatie opleiding duurt 1,5 jaar en behalve dat je wordt opgeleid tot meditatieleraar kun je deze opleiding ook volgen voor je eigen proces.

De Meditatie Cursus, leren mediteren in één weekend is een mooie cursus voor mensen die net beginnen met meditatie, of alleen nog maar geleide meditaties via bijvoorbeeld een app hebben gedaan. Het is ook een mooie cursus voorafgaand aan de Meditatie Opleiding.

De cursus boeddhisme en vipassana meditatie is een mooie cursus om je meditatieproces verder te verdiepen.

De cursus Advaita Vedanta is voor mensen die kennis willen maken met traditionele vedanta als ook meer willen weten over nondualiteit.

Het 31 dagen samen mediteren is een kosteloos evenement dat de afgelopen twee jaar heeft plaatsgevonden. Vermoedelijk krijgt dit ook de komende jaren een vervolg. Iedere ochtend beginnen we al vroeg met mediteren. De ene keer een geleide meditatie, de andere keer een meditatie in stilte. Deze 31 dagen motiveren en inspireren mensen om ook daadwerkelijk iedere dag te mediteren. Gerjan Schoemaker begeleid deze meditaties en vaak verteld hij na iedere meditatie nog iets ter inspiratie en motivatie over meditatie en de toepassing daarvan in het dagelijks leven.

Meer informatie op meditatieinstituut.nl

 

Stuur Meditatie Instituut Nederland een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.