Angela Soul Gift


Hallo, aangenaam, Angela van Rooijen is mijn naam.
Mijn passie: Soul Gift Sounds, dit zijn klank reizen waarin ik verschillende instrumenten gebruik uit diverse windstreken. Ook gebruik ik mijn stem in de vorm van Zielenzang. Een taal die een ieder verstaat door er voor open te staan.
Frequenties vinden de weg in jouw lichaam en ondersteunen jou in ontspanning te zijn. Je lijf herkend dit gevoel en spreekt rechtstreeks je zelfhelend vermogen aan tot diepe healing. Laat je energie weer door stromen om sneller af te kunnen voeren wat je niet (meer) dient.

Mijn aanbod, deze zijn ook te boeken voor je bedrijf / privé op locatie.
Ik werk graag samen met andere liefdevolle creatieve zielen. Dat geeft dat ik ook Cacao (& Blauwe Lotus ) Ceremonies, Yin Yoga & Klank,
Ademsessies & Klank en Grotere Klankreizen op bijzondere locaties aanbied.

Surrender to the Journey is een prachtige serie Workshop van Gina's Spiritual Experience. Onderverdeeld in innerlijke Reizen die je kan maken op de plek waar jij wil. Of kom naar het magische eiland Ibiza waar er twee keer per jaar een verdiepende live Workshop wordt gegeven.
Angela heeft zich gestemd op de inhoud. De Soul Gift Sounds -Klank en Zielenzang- ondersteunen jou bij het pad dat je bewandeld op deze Innerlijke Reis. Bij iedere stap die je maakt in deze Reis is er een MP3. Het beste te beluisteren met koptelefoon voor een totale beleving. De 11 wekelijkse Klankreis is een persoonlijk traject behorende bij de werkboeken Surrender to The Journey.
Deze serie bestaat per Reis uit een rijk geïllustreerd werboek door Gina Petula, MP3's met Klank & Zielenzang door Angela Soul Gift. Ook bij te boeken: een (uitgebreid) coach traject.

Individuele sessies & Cadeaubon
Ik bied Individuele Klank Sessies aan.
Die ook te combineren is met een Aroma Touch, een ritmische aanraking van je rug, nek, hoofd, oren en voeten.

Voor mannen en vrouwen die bewust connectie willen maken met hun baarmoeder ruimte, geef ik Rite van de Baarmoeder Sessies.

Kleuren Reading met jouw persoonlijk Encaustic Art tekening.

Ontspannen Leven - Coachsessie die zowel online als live te doen is.

De Soul Gift Journey is een reis van 4 maanden. Hierin ga jij sleutels toepassen in jouw dagelijks leven die leiden naar meer ontspanning en energie in jouw dagelijkse leven. In deze sessies:
Ontdek je de verborgen uitdagingen die jou ervan weerhouden in ontspanning te leven. Je leert jouw innerlijke sabotage te herkennen.
De tips en tools vanuit de sessies zijn direct toe te passen in de praktijk. Hierdoor ervaar jij een positief effect op je welzijn in elke dag van je leven.
Door hernieuwde energie en inspiratie op te doen heb jij een kristalhelder beeld van wat een perfect en ontspannen leven jou oplevert en je leert dit toe te passen in de praktijk.
Je leert omgaan met de sensaties die je ervaart in jouw lichaam, en je leert omgaan met dat wat je lichaam jou verteld.
Je luistert naar je lichaam en neemt de verantwoordelijkheid om voor jezelf te zorgen.
Je ontdekt wat het voor jou betekend in het hier en nu moment aanwezig te zijn.

De Soul Gift Dance! 'Vrijheid = Beweging & (F)luister naar je lijf'.
Hoe fijn is het om je hart te volgen? Om dat te doen wat goed voelt, IN en MET je lijf!
In de Soul Gift Dance is hier ALLE aandacht voor.... In 8 weken, 8 sessies. Elke week aandacht voor een chakra.
Klinkt het vaag?
Chakra's zijn energie punten in je lichaam die verbonden zijn met je 'zijn'. Elk Chakra staat voor een aspect in je zijn: bijvoorbeeld:
-zelfvertrouwen
-emoties
-veiligheid
-vertrouwen
-communiceren
-intuïtie
-bewustzijn

Iets meer over mij:
Ik geloof dat in deze huidige maatschappij te veel van ons word gevraagd, waardoor het luisteren naar je lichaam ondergesneeuwd raakt met alle gevolgen van dien voor onze gezondheid.
Ik weet hoe belangrijk het is te luisteren naar je lichaam, ik weet zelf wat het is om terug geworpen te worden op een niet functionerend lichaam.
Door een levensbepalende ziekte weet ik wat het oplevert goed te luisteren naar mijn lichaam. Fysiek, mentaal, emotioneel, sociaal en spiritueel. Alles staat in verbinding met elkaar.
Ik ben inmiddels 16 jaar op mijn innerlijke reis, waarin ik bewust op zoek ben gegaan hoe ik goed voor mezelf kan zorgen, met als doel mijn dagelijkse leven zo in te delen dat ik kan doen wat ik belangrijk vind. Ik heb ontdekt dat ik, ondanks vele tegenslagen toch een liefdevol, gezond, ontspannen en gelukkig leven kan leiden.
Met deze schatkist aan verzamelde tools, die inzichtelijk zijn, en direct zijn toe te passen in het dagelijkse leven ondersteun ik ook anderen.
Ik zie het domino-effect hoe belangrijk luisteren naar je lichaam is, om in de ontspanning te zijn in je dagelijkse leven, voor een waardevol, gelukkig en gezond leven. Waarin ruimte gecreëerd word voor dat wat jij belangrijk vind om je aandacht en energie te geven.

"Het is fantastisch anderen weer te zien stralen en te zien dat mensen de regie terug pakken over hun eigen leven! Door te leren luisteren naar je lichamen."

ZIELENZANG
Klanken die gechanneld zijn in de momenten van het Hier en Nu. Die jou doen meenemen op innerlijke reizen.
Ik kan er veel over typen, dat doe ik niet. Ik nodig je van harte uit: Beleef - Ontspan - Voel jouw Energie & Healing.

Ik ontmoet je graag, Angela

 

Stuur Angela Soul Gift een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.