Empower Yourself coaching


Mijn naam is Chantal van den Broek en ik ben healer met een unieke gave om mensen in een korte tijd te helpen met hun transformatie proces en ik ben zeer senstief, waardoor ik kernenergiën kan waarnemen. Het allerbelangrijkste is dat ik de energieën kan verwijderen die jouw in de weg staan in het leven. Hierdoor kan ik jou in een paar sessies echt transformeren naar je ware zelf. De voordelen van het weghalen van de energie, is dat je dit verlichting geeft op emotioneel, fysiek en mentaal vlak. Door het weghalen van de opgehoopte blokkades in jouw lichaam, komt je lichaam weer in balans en wordt het zelf herstellend vermogen van je lichaam ingezet. Als jij aan de slag gaat met emotiemanagement, jouw mindset en positieve gedachtes, dan kan jij een gezond en gelukkig leven voor jezelf creëren. In verschillende online programma´s nemen wij je stap voor stap mee hoe jij dit zelf kunt ombuigen. Marcel helpt je om te leren manifesteren op elk thema van je leven en hij weet als geen ander hoe een business en marketing concept op te zetten voor mensen met unieke gaven. In een persoonlijke 1 op 1 sessies halen we kernblokkades weg, zodat jij weet waarom situaties in je leven komen. Dat betekent dat jij preventief kan werken aan een gezond lichaam, je mentaal en emotioneel in balans blijft en in uitdagende situaties in je kracht blijft. Je leert hoe jij jouw mooiste leven kunt leven en hoe jij jouw gaven toepast in de wereld.

De vijf transformatie fases voor een healthy, wealthy, abundance & prosperity life zijn:

1. Kernblokkades aanpakken – als jij in vicieuze cirkels blijft draaien of vastloopt in je leven.
2. Emotiemanagement triggers aanpakken – voor het dagelijks beheersen van je emoties. 
3. Ontdek je Levensmissie – ieder mens heeft unieke talenten die alleen jij hebt.
4. Leer manifesteren – zodat jij een gezond en gelukkig leven creëert.
5. Zet je eigen onderneming op met jouw unieke talenten en onder jouw voorwaarden, zoals dit goed voor jou voelt.

Heb jij het gevoel dat jij in vicieuze cirkels blijft draaien? En wil je weten waar jij staat en vooral hoe je dit om kunt buigen? In een persoonlijk gesprek kan Chantal zich helemaal op jou afstemmen en weet Chantal wat je op dat moment nodig hebt. Je krijgt alleen hetgeen wat je echt nodig hebt.
Ben je nieuwsgierig geworden, plan dan een vrijblijvend intake gesprek en ga naar: www.empoweryourselfcoach.com/gratis-intake

Ik kijk er enorm naar uit om kennis met je te mogen maken!

Lieve groet, Chantal

 

Stuur Empower Yourself coaching een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.