UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 09-02-2020
  •  speciale aanbieding!

Healing Satsang middag


Speciale aanbieding

Bring a friend actie: als je met z'n tweeën komt betaal je maar één keer de bijdrage!

 

Healing Satsang met Yessica

is de uitnodiging om te rusten in het Zijn van Bewustzijn. En van daaruit alles welkom te heten, misverstanden van het denken te doorzien en lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele verkrampingen te laten verzachten en oplossen.
Er kan dan inzicht ontstaan in wie of wat we ten diepste zijn. Dan kan het leven weer vrij door ons heen stromen. Vrij van verkrampingen, vrij van spanning, angst en gedachten. Een uitnodiging tot vrijheid!

Satsang nodigt ons uit onderzoek te doen naar de Waarheid, de ware aard van het Zelf en het ervaren daarvan. Het gaat om bewustzijnsontwikkeling en Zelf-realisatie. Het realiseren van wie of wat we ten diepste zijn: dát wat aan de persoon voorafgaat, Zuiver Bewustzijn, Het Leven Zelf.

De praktijk leert dat Zelf-realisatie wordt bevorderd door de healing van oude verkrampingen. Dit kan gebeuren door bij Healing Satsang aanwezig te zijn in het gezamenlijke energetische veld of door Yessica begeleid Zelf-onderzoek.

Verkrampingen
Tijdens het leven doen we allerlei ervaringen op die intense emotionele imprints achterlaten in ons zenuwstelsel en celgeheugen. Deze kunnen verkrampingen veroorzaken in het denken en in de vorm van hardnekkige emoties en gedragspatronen. Dit kunnen we ervaren als bevroren energie waar we met onze ‘mind’ geen grip op krijgen. Bij ‘healing’ wordt deze bevroren energie uitgenodigd weer te gaan bewegen, waardoor het Leven weer vrij door ons heen kan stromen.

Het bijwonen van Healing Satsang met Yessica blijkt uiterst effectief voor het laten ontspannen van verkrampingen in relatie tot stress, trauma, hardnekkige emotionele patronen, fysieke pijn, burn-out, depressie, slaapstoornissen, relatieproblematiek, midlifecrises en identiteits- en spirituele/zingevingsvraagstukken.

Yessica
Yessica Alaya Sillekens faciliteert ontmoetingen in de traditie van Satsang, het samen Zijn in en het onderzoeken van Waarheid.
Haar pad van spiritueel ontwaken liep voornamelijk via Sri H.W.L. Poonja (beter bekend als Papaji), Gangaji en Mooji in de traditie van Sri Ramana Maharshi en Sri Nisargadatta Maharaj, de bekende Indiase leermeesters in de traditie van non-dualiteit.
De unieke combinatie met vormen van trauma-heling zoals geleerd van Brandon Bays (The Journey) en Isaac Shapiro (ook een leerling van Papaji), maken haar Healing Satsang een bijzondere variatie op traditionele Satsang.

‘Het gaat er simpelweg om, om aanwezig te zijn met wat er NU is. Pijn, berouw, twijfels, verlangens, angsten, boosheid: het zijn in wezen geen fouten. Ze vragen – ten diepste – niet om geheeld te worden… want het ware Zelf is al heel! Wat het ‘nodig’ heeft is om omarmd te worden. Hier, nu, zacht en in de liefdevolle aanwezigheid van bewustzijn.’

Hoe kunnen we met elkaar in waarheid rusten en ontdekken wie we werkelijk zijn? Je bent van harte welkom!

 

  • Healing Satsang met Yessica
  • 9 februari 2020
  • Centrum De Roos P.c. Hooftstraat 183, 1071BW  Amsterdam, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 20,00
  • mailhealingsatsang.com
  • Zelfonderzoek, Healing , Weekend retraites

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Healing Satsang met Yessica (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

IS DIT IETS VOOR JOU?

Curawaka Workshop How To Live The Sacred Life
1 oktober 2020
HeartFire Presents: Curawaka Freedom Tour 2020
2 oktober 2020
Reclaim your divine power
3 oktober 2020
Knufffel
Divinity Dance
9 oktober 2020
Showing Up Authentically Embodied Women Leadership
11 oktober 2020
Engelen Healing Avond LIVE in het Brinkhuis
15 oktober 2020