agenda voor bewust en spiritueel leven

Buzzbie's partner-programma

Wat houdt het in?

Buzzbie's partner-programma stelt jou als site-eigenaar in de gelegenheid Spirituele Agenda - Buzzbie op jouw website te publiceren. Als partner deel je in de opbrengsten.

Wat is Spirituele Agenda - Buzzbie?

Spirituele Agenda - Buzzbie is een actueel overzicht van activiteiten en events op het gebied van spiritualiteit, mindfulness en duurzaamheid. Denk bijvoorbeeld aan workshops, reizen, festivals of boekpresentaties. De agenda wordt vertoond op websites van gelijkgestemde partners in het Buzzbie netwerk.

Kijk hier voor een actueel overzicht van partner sites.

Waarom zou ik de agenda publiceren op mijn site?

Het publiceren van de agenda kan om verschillende redenen interessant zijn:

  1. De inhoud van de agenda is een leuke toevoeging voor de bezoekers van jouw site.
  2. Als site-eigenaar deel je in de opbrengsten van adverteerders die zich via jouw site aanmelden.

Kan iedereen de agenda publiceren?

In principe kan iedereen de agenda publiceren. Wel stellen we een aantal eisen aan je website om de kwaliteit te waarborgen en bezoekers en adverteerders zo goed mogelijk van dienst te zijn:

  1. Je website trekt maandelijks tenminste 1000 unieke bezoekers en/of 10.000 page views.
  2. Je website ziet er professioneel, van deze tijd en verzorgd uit.

Of je site in aanmerking komt voor publicatie van de agenda is afhankelijk van bovenstaande mix. Buzzbie behoudt het recht een aanvraag af te wijzen.

Hoe publiceer ik de agenda op mijn site?

Stap 1 is je registreren bij Buzzbie. Laat ons aansluitend via een apart bericht weten dat je belangstelling hebt partner te worden.

Vervolgens ontvang je de instructies voor het integreren van onze agenda in jouw site. Dit kan momenteel op twee manieren:

  1. M.b.v. een PHP-script. De integratie is hiermee volledig, de agenda is indexeerbaar door bekende zoekmachines zoals Google en Yahoo.
  2. M.b.v. een iframe. Dit is technisch minder fraai maar werkt wel als je bijvoorbeeld andere server-side scripting dan PHP gebruikt.

Wat zijn de financiële opbrengsten?

Vertoon je de Spirituele Agenda op jouw site, dan deel je mee in de opbrengsten van abonnementen en verlengingen(!) afgesloten door adverteerders die via jouw site zijn doorgestuurd naar Buzzbie. Dit geldt zolang je de agenda op je site publiceert. In Mijn Buzzbie kun je de opbrengsten volgen en de credit nota's downloaden.

Je ontvangt 20% van de opbrengsten exclusief btw, na aftrek van € 3,50 per transactie voor de kosten die wij maken voor de betaaltransactie en het beheer en onderhoud van de website en software. Buzzbie maakt je verdiensten over op jouw bankrekening uiterlijk twee maanden na ontvangst. De marge van twee maanden houdt verband met mogelijke terugboekingen. Je betaalt geen opstartkosten.

Uiteraard bekijken we wel of jouw site past in de doelgroep spiritualiteit, mindfulness en/of duurzaamheid.

Download de algemene voorwaarden

Heb je vragen?

Voor verdere vragen kan je ons altijd een berichtje sturen via het contactformulier. Of registreer je nu en vertoon onze agenda binnenkort op jouw site.