agenda voor bewust en spiritueel leven

Buzzbie Netwerk

Samen kom je verder. Adverteer je bij Buzzbie dan verschijnen jouw profiel en events ook op de sites van deze Buzzbie partners. En dat zonder bijkomende kosten.

 

Netsamen - Spirituele Community

Netsamen site

Netsamen is de community voor hen met een interesse in spiritualiteit en/of duurzaamheid. Ontmoet gelijkgestemden via forum en chat, vind een relatie met online dating, of doe samen leuke dingen met Netsamen Clubs. Happy Connecting!

  • Bezoeken per maand: 55.800 *
  • Unieke bezoekers per maand: 15.000 *
  • Pageviews per maand: 1,2 miljoen *

 

Paraview - Paranormaal beurzen van bureau View

Paraview site

Paraview: al meer dan 20 jaar de bekendste paranormaal beurs van Nederland met vele deelnemers op spiritueel gebied en boeiende lezingen.

  • Bezoeken per maand: 14.900 *
  • Unieke bezoekers per maand: 10.900 *
  • Pageviews per maand: 58.200 *

 

AltNed - Marktplaats voor alternatieve geneeswijzen

AltNed site

AltNed is dè gids voor Alternatieve Geneeswijzen, Bewustwording & Spiritualiteit. Bij AltNed vind je adressen van genezers en therapeuten, artikelen over Geneeswijzen en Spiritualiteit en een agenda.

  • Unieke bezoekers per maand: 3.000 *

 

ProYoga - Yoga, Meditatie & Mindfulness

ProYoga site

ProYoga is er voor beginners en gevorderden in de yoga, meditatie en mindfulness, voor zowel mannen als vrouwen. De website is bedoelt om te informeren over diverse yoga-oefeningen voor thuis, zoals individuele asana's en complete yogaseries. Daarnaast kunnen bezoekers via de geïntegreerde webshop diverse benodigdheden en artikelen, zoals yogamatjes, yogakleding en meditatiekussens, online kopen.

  • Bezoeken per maand: 1.000 *
  • Unieke bezoekers per maand: 705 *
  • Pageviews per maand: 3.250 *

 

Conscious Events

Conscious events site

Conscious Events is een platform voor iedereen die kennis wilt maken met bewustzijn en op de hoogte wilt blijven van leuke evenementen. Toegankelijke activiteiten met minimaal 30 bezoekers kunnen zich presenteren via de website en de CE FaceBook groep. Daarnaast worden er tools ontwikkeld om een betere brug te maken tussen aanbieders en geïnteresseerden zoals adverteer mogelijkheden via monitors bij spirituele hotspots en een conscious magazine (uit-agenda). Ook zal het netwerk bijeenkomsten organiseren voor extra verbinding en ondersteuning aan verschillende bewustzijn's vakgebieden.

Bezoekersaantallen volgen later.

 

 

* Cijfers zoals opgegeven door de website beheerders. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Ook Buzzbie-partner worden?

Lees alle details over ons affiliate-programma.