UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 02-02-2020

2.2.2020 Kosmische Portaal naar Perfecte Liefde


Spiritueel Centrum Zeven Aartsengelen organiseert een baanbrekende Master Class onder de geestelijke sponsoring van Alpha en Omega en spirituele leiding van Rev. Maria Piotrovskaja / engelendienaar Amadeia of the Light. De Master Class begint om 11.00 en duurt tot 18.00 uur. De deuren gaan om 10.30 open. Voor thee, warme soep en heerlijke versnaperingen wordt gezorgd.

Deze Master Class biedt een onvergetelijke mogelijkheid om alle aspecten van een bestaande, toekomstige of een verloren partnerschap op deze dag te kunnen zuiveren, genezen, versterken en in het perfecte Alpha/Omega balans te mogen brengen. Wij gaan aan de slag met onze relatiepatronen die zich nog tussen onze ouders hebben afgespeeld. Daar, bij onze ouders, zullen we een belangrijke helende werk onder de directe begeleiding van Alpha en Omega verrichten.

Vele kromme lijnen in onze relatiepatronen zullen dankzij een diepgaande geestelijke werk op deze Master Class recht gezet worden. Ook de perfecte oplossingen voor onze liefdesdrama’s zullen door Alpha en Omega aan ons gegeven worden. Tijdens een speciale afscheidsritueel gaan wij een liefdevolle en waardevolle afscheid van ons verleden, onze verloren partnerschappen en onze ex-partners nemen.

Wij ontvangen ook een groot kosmisch geschenk van Alpha en Omega in de vorm van een persoonlijke zegening voor onze bestaande en toekomstige relaties die een speciale sponsoring van Alpha en Omega zullen dragen.

Ter afsluiting van deze Master Class zal iedere deelnemer een mantel van Goddelijke Kracht recht uit het hart van Alpha ( voor mannen ) en Omega ( voor vrouwen ) ontvangen dat voor de rest van deze incarnatie op je ziel gaat rusten. Onze belichaming van de hoogste kosmische energieën van onze hemelse Vader Alpha en Moeder Omega zal hierbij door een speciale anointing verzegeld worden.

Let op: er zijn slechts 5 plaatsen over, wees op tijd met je aanmelding!

 

  • Zeven Aartsengelen spiritueel centrum
  • 2 februari 2020
  • Magnoliastraat 5, 5104CN  Dongen, Noord-Brabant, NEDERLAND
  • € 155,00
  • 0162224242
  • goldenleaflive.nl
  • Relaties, Spirituele groei, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Zeven Aartsengelen spiritueel centrum (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Zeven Aartsengelen spiritueel centrum
Zeven Aartsengelen spiritueel centrum

Over Zeven Aartsengelen Spiritueel Centrum

Het spiritueel centrum Zeven Aartsengelen is een warme en liefdevolle ontmoetingsplek voor alle spirituele zoekers die graag dichter bij engelen willen zijn en meer over engelen willen weten. Bij Zeven Aartsengelen vind je een rijk aanbod van bijeenkomsten, workshops, trainingen, Engelen Taal lessen, engelenvieringen, inwijdingen en engelenmeditaties. Meer informatie over wekelijkse ...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Maak je eigen oceandrum
3 oktober 2020
Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Breda 3 & 4 okt. 2020
3 oktober 2020
<geen>
Tantra introductie 3-luik: Nog plek voor 1 vrouw!
4 oktober 2020
stellen
Tantrisch leren masseren Trilogie II
11 oktober 2020
Aranka en Desiree
Mannencirkel, Female intimacy
14 oktober 2020
Verbindingsworkshop
Verbindingsworkshop op 1,5 meter
30 oktober 2020