UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 17-06-2021

Kom in contact met je hoger zelf!


Soul Body Fusion® brengt je in contact met je hoger zelf zodat je gaat leven vanuit je hoogste potentieel! Het geeft je balans tussen ziel-lichaam-geest (met wereldwijd meldingen van buitengewone healing als resultaat) en een enorme (meetbare) toename van je bewustzijn.

Op donderdagavond 27 mei kun je zelf Soul Body Fusion® ervaren!

Een Amerikaanse kinesioloog (Neil Habgood) schrijft over Soul Body Fusion®:
Als kinesioloog die duizenden metingen per jaar verricht , kom ik zelden een proces tegen dat een echte, meetbare verandering veroorzaakt in iemands (bewustzijns) trilling. Na voor- en achteraf metingen te hebben verricht bij mensen die het Soul Body Fusion® proces
(2 x 10 minuten) ondergingen, was ik ondersteboven van de uitslagen. (Uit het boek: Soul Body Fusion, het ontbrekende stuk voor healing en meer. Jonette Crowley 2012)

Jonette Crowley uit de VS heeft dit proces 'doorgekregen' van haar gidsen en de wereld in gebracht (www.jonettecrowley.com). Het boek wat zij geschreven heeft over dit proces is al in 10 talen verkrijgbaar!

De afgelopen 30 jaar heeft Arno van Dijk besteed aan het leren en ervaren van energetische processen waaronder Access Bars®, Deeksha, Reconnectieve Healing,
Reiki, Touch of Matrix, Quantum Touch en nog vele andere technieken. Waar hij het meest enthousiast over is, is Soul Body Fusion®. Hij laat je ervaren hoe krachtig deze energie is tijdens deze online kennismakingsavond.

Het programma: (via het voor jou gratis programma Zoom)
19.45-20.00 uur inloggen
20.00 uur, introductie
20.15-20.45 uur, ervaar wat een complete sessie Soul Body Fusion® met je doet
20.45-21.00 uur, vragen en afronding
Je ontvangt je inloglink en kwitantie na aanmelding via arno@urpichai.nl.

Arno van Dijk, Soul Body Fusion® teacher sinds 2012, Soul Body Fusion® Master teacher sinds 2020.

Wil je vooraf meer lezen over Soul Body Fusion®? Kijk dan op www.urpichai.nl/workshops daar vind je ook de data van de komende online en live workshops.

 

  • Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
  • 17 juni 2021
  • Hoenveldsestraat 4A, 6665 NA  Online Via Zoom, NEDERLAND
  • € 49,97
  • 0654797322
  • infourpichai.nl
  • Online cursus, Healing , Spirituele groei

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk
Soul Body Fusion Centrum Arno van Dijk

Over Soul Body Fusion Centrum Arno Van Dijk

Welkom bij Centrum Arno van Dijk Mijn naam is Arno van Dijk en ik ben als Soul Body Fusion® leraar (teacher) / Soul Body Fusion® leraar van leraren (master teacher), energetisch coach, Reiki Master, bezig om mensen te helpen met persoonlijke en spirituele groei én met het ondersteunen van de wereldwijde Soul Body Fusion® community. De afgelopen 30 jaar heb ik besteed aan het leren en...