UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 17-12-2021

Diep tot rust komen (stilte retraite)


Wanneer: 17 - 19 december 2021 (3 dagen/2 nachten: vrijdag 17u-zondag 16u)
Waar: Transitium Zeeveld in Castricum, Noord-Holland
Wat: intensief programma 7/9 inspirerende lessen, workshops of sessie (11/12 uur).
Voor wie: geschikt voor alle niveaus, alle leeftijden en voor mannen en vrouwen.
Taal: de lessen zijn afhankelijk van de groepssamenstelling in het Nederlands, in het Engels of in een mix van beide talen.

Verblijf: volpension met vegetarisch biologische keuken. Geen alcoholische dranken dit weekend.
Tarieven: vanaf € 360 voor camping tot bijv. € 500 voor een 1-persoonskamer. Zie TARIEVEN/AANMELDEN in menubalk hierboven.
Kamers: 1, 2 en 3/4 persoons (met of zonder badkamer) en camping

Vrije Tijd: wandelen in bos, duinen en op het strand, zwemmen in zee, massage en andere behandelingen, sauna en relaxen op het landgoed
Behandelingen: ontspanningsmassage, rebalance en/of coaching. Zie de rubriek "OVER ONS/Behandelaars" in de bovenste menubalk.In het kort: Diep tot rust komen met yoga

In dit meditatieve weekend staan zachtheid en Self Care centraal. Met rust, zachtheid en (zelf) compassie in contact zijn met je lichaam, je geest positief voeden, je hart voelen en simpelweg zijn.

Juist in deze tijd ervaren veel mensen spanning, druk en angsten. Daardoor gaat de energie vastzitten in het lichaam en ontstaat er vaak een ‘loop’ van repeterende gedachten en zorgen. Of je loopt vast in fight-flight-freeze modes. Yoga kan ondersteunen om uit die spiraal te komen. Om te herstellen van stress en spanning is het belangrijk om weer in het lichaam te landen en met liefde en aandacht ruimte te geven aan en in jezelf. Yoga, ademen, aandacht en ruimte geven aan wat er is. Vanuit rust en stilte kom je weer thuis in jezelf.


We verblijven vanaf vrijdagavond drie dagen in ‘noble silence’, met uitzondering van sharings- en contact momenten tijdens sommige sessies. In deze dagen zullen we afzien van socializen, lezen, internet en andere vormen van communicatie. Deze sociale stilte buiten de lessen om is een extra gelegenheid om je aandacht telkens thuis te brengen in de stilte van het Zijn; om zo meer vertrouwd en verankerd te raken in je Essentie.

Body & mind retraite: Dit retreat is onderdeel van een uniek concept waarin het welzijn van body & mind centraal staat. Je volgt één programma in een besloten groep en als 'special' zijn er workshops van de aanwezige docenten. Het motto is: alles mag, niets moet!


Andere programma's in deze retraite:
Yin yoga, ademwerk & meditatie - Rolandjan van Mulligen

 

  • FIT body & mind
  • 17 december 2021 t/m 19 december 2021
  • Donkereweg 1, 4317 AM  Noordgouwe, Zeeland, NEDERLAND
  • € 360,00
  • 06-41025309
  • infofitbodymind.nl
  • Weekend retraites, Therapie, Yin yoga

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur FIT body & mind (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van FIT body & mind
FIT body & mind

Over Fit Body & Mind

FIT body & mind is de organisatie voor jouw vakantie of weekend retraite met workshops voor body en mind. Bewuste programma's met de focus op speels, ongedwongen, actief en ontspannend. Een inspirerende samenwerking met de beste docenten op locaties met allure. Voor meer informatie & inspiratie, neem een kijkje op een van onze online communities: Youtube:...