UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 30-12-2021

Divine Naked Dance Ceremonie


Dit is een tantrische dansceremonie waarbij je naakt danst. We dansen eerst alleen, verbinden met ons zelf, zodat we helemaal geland zijn. Daarna komen we in contact met elkaar en op deze avonden, doen we een speciaal tantrisch uitkleedritueel in de dans! De avonden worden helemaal begeleid en we houden ons aan de regels van consent, wat inhoudt dat we elkaars grenzen respecteren en ook elkaars uitnodiging veilig maken en helder. Ervaar je naakte lijf, voel je helemaal vrij en laat de energie stromen, adem vrij en centreer jezelf.

Deze avonden zijn alleen toegankelijk voor spirituele naturisten, tantrika's of zeer bewuste dansers. Seksuele handelingen zoals met een bepaalde focus de geslachtsdelen of borsten aanraken, de ander willen opwinden of orgasmes laten beleven, zijn hier op deze avonden niet welkom. Je ervaart jezelf, het is jouw eigen reis om je lichaam te leren kennen, ontspannen en helemaal te ontplooien als een bloem. Om al je zintuigen te openen, je mind te laten oplossen en je helemaal te kunnen overgeven aan het intelligentie voelen en weten, staat bij ons een veilige bedding bovenaan!

Het effect van deze dans is dan ook onovertroffen! Want naakt dansen is onze kwetsbaarheid tonen aan het goddelijk gezicht. We verheffen onszelf doordat hiervoor nog meer vertrouwen en overgave nodig is, dan wanneer we gekleed dansen. Onderschat het niet: naakt dansen is een eeuwenoud en magisch ritueel, omdat het zo geweldig is als je je op deze manier helemaal opent voor de kosmische energie en stap voor stap al je schaamte en schuldgevoelens transformeert tijdens de meditatie!
De energie op zo'n avond is dan ook "sacred" te noemen: heel geconcentreerd, liefdevol, sereen en totaal in afstemming. Zoek je een erotische date, ga dan ergens anders naartoe. Want bij ons kom je echt helemaal voor jezelf en om elkaar te eren in onze mooiste en meest kwestbare menselijkheid! Zoiets als dit, vind je (bijna) nergens!!

 

  • Wilde Ziel
  • 30 december 2021
  • Hendrik Van Wijnstraat 10, 1065 AS  Amsterdam, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 25,00
  • 613795437
  • wildeziel.contactgmail.com
  • Dans, Meditatie, Tantra

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Wilde Ziel (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Wilde Ziel
Wilde Ziel

Over Wilde Ziel

Onze workshops zijn er op gericht om mensen te helpen op het Tantra pad, door de meditaties, de transformatie oefeningen en speelse ontmoetingen die we aanbieden. Daarmee helpen we onze deelnemers de kennis, moed, inzicht en de energie te geven om stappen te zetten op het Tantrische pad naar zelfontplooiing, Wat is Tantra? Tantra is een filosofie, lifestyle, discipline, evolutie pad en een...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Een week zeilend genieten
14 mei 2022
Ecstatic Dance, Temple of Happiness | DJ Qatweazle
21 januari 2022
Ecstatic Dance @Temple of Happiness | DJ Kairosity
22 januari 2022
Engelen Healing Avond Hybride
27 januari 2022
Ecstatic Dance, Temple of Happiness | DJ Inana
28 januari 2022
heide vlak bij heidezicht
Stilte wandeling met Qigong
22 januari 2022