UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 29-05-2022

Tweedaagse Healing cursus


Healingdagen door Froukje: een tweedaagse cursus op 29 mei en 3 juli van 10:00 tot 17:00 uur. Dit zijn mooie en bijzondere dagen waarin je jezelf en anderen leert te helen volgens het systeem van Spring Forest Qigong. Deze dagen hebben mijzelf het gereedschap gegeven voor healings op afstand. Daarnaast leer je vier qigong oefeningen en oefeningen om soepel te blijven.

Enkele voorbeelden:
Iemand heeft last van zijn darmen. Je leert dat je dan eerst de longen moet openen voordat je naar de darmen gaat. Maar voor de longen moet je eerst schouderpunten openen en de zogenaamde ramen naar de longen. Om energie weg te halen bij de longen en darmen heb je speciale effectieve technieken.

Voor diabetes moet je de nieren openen, de alvleesklier, lever en blaas. Maar voor de nieren moet je ook weer eerst andere punten openen. Het hart open je vanaf de zijkanten en daarnaast is er weer een speciale techniek om overtollige energie van het hart af te voeren. En zo is er voor alles een manier van healing. Ik vond dat zelf een enorme ondersteuning naast de healings die ik al gaf volgens een andere methode. Een echte aanrader.

Als je deze dagen wilt volgen is het handig bekend te zijn met de Spring Forest Qigong oefeningen (level 1). Als je dat niet bent en toch graag mee wilt doen, neem dan contact met mij op.

 

  • Israna lichtcentrum
  • 29 mei 2022
  • Tukseweg 87A,   Tuk (Steenwijk), Overijssel, NEDERLAND
  • € 122,50
  • 0521 - 34 46 53
  • infoisrana.nl
  • Healing , Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Israna lichtcentrum (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Israna lichtcentrum
Israna lichtcentrum

Over Israna Lichtcentrum

Israna lichtcentrum van Froukje Buma en Jeroen Kuyper. We zijn beiden psycholoog en sinds 1997 meditatieleraar. We channelen geascendeerde meesters Saint Germain en Phylos. Froukje geeft individuele (hypno) therapie en healing. Jeroen werkt bij de GGZ Friesland en heeft een reguliere psychotherapiepraktijk in Sneek. Ons doel is je verder te helpen met spirituele ontwikkeling en...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Tibetaanse Tantramassage
Tibetaanse Tantramassage Dag "Shiva-Shakti"
17 juli 2022
Tantramassage Dag
Kasjmierse Tantramassage dag voor stellen
9 oktober 2022
Hart van MirA
Meerhanden Tantramassage avond voor Vrouwen
6 september 2022
Momentmassage Training
10 september 2022
Hart van MirA
Kashmierse Tantramassagedag voor Vrouwen
25 september 2022
Hart van MirA
Kashmierse Tantramassage Avond voor Vrouwen Basis
4 oktober 2022