•  speciale aanbieding!

Tibetaanse Tantramassage Training


Speciale aanbieding

Tot en met 15 februari 2022 €45 korting voor single vrouwen Mail je aanmelding naar info@tantramassagetraining.nl met kortingscode Buzzbie 2023-02

 

In de Tibetaanse Tantramassage wordt Prana (levensenergie) opgewekt en verspreid door het hele lichaam.
Data: Drieluik op zondagen: 26-02-2023, 05-03-2023 en 19-03-2023

Door middel van een stevige rugmassage wordt de mannelijke energie bovenin de rug opgewekt en in de onderrug de vrouwelijke energie. Deze twee energieën worden samengebracht waarna deze levensenergie door heel je lichaam gaat stromen.

Tijdens de tweede helft van de massage wordt de gehele voorkant door middel van zachte en koesterende strelingen gemasseerd en wordt de energie verder over het lichaam verspreid.

Het vermeerderen van Prana draagt bij aan het opheffen van blokkades waardoor meer ruimte ontstaat in het lichaam. Dit geeft een gevoel van meer vitaliteit, innerlijke rust, kracht, helderheid en liefde.

De Tibetaanse Tantra massage kan helend werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.
Meer informatie
Tijdens deze driedaagse cursus leer je een aantal grepen om zowel de mannelijke als vrouwelijke energie op te wekken en deze verder over het lichaam te verspreiden.

We besteden een dag aan de rugmassage en een dag aan de massage van de voorkant van het lichaam waarbij we ook het bekkengebied masseren, binnen jouw eigen grenzen. De derde dag wissel je een volledige sessie met een partner.

Tijdens deze training leer je de verschillende posities die masseur en gemasseerde in kunnen nemen tijdens de sessie voor een optimale sessie.

We masseren met warme, biologische, ontgeurde kokosolie op een matras op de grond. Zowel de gever als de ontvanger kunnen bloot zijn, maar dit bepaal je zelf in onderling overleg.

Elke ochtend starten we met een actieve meditatie.

Na afloop van de cursus ontvang je hand-outs met een beschrijving van de Tibetaanse Tantramassage.

Achtergrond Tibetaanse Tantramassage
De Tibetaanse Tantra Massage komt voort uit de Kum Nye Yoga traditie, een oeroude Tibetaanse yoga stroming die door een Tibetaanse monnik in 1968 naar de Verenigde Staten is gebracht en later ook over Europa is verspreid.

Bron: wikipedia
Kum Nye is een vorm van heling die stress oplost, negatieve patronen transformeert en die helpt om gezond en evenwichtig te zijn. Het vergroot ons plezier in het leven en de waardering ervan. Kum Nye Yoga heelt lichaam en geest.

Deze cursus is zeer geschikt voor:
*mensen die bij ons eerder een Tantramassage Training hebben gevolgd
*mensen die elders ervaring hebben opgedaan met Tantramassage
*mensen die interesse hebben in aanvullende massagevormen in hun lopende praktijk

*als je een nieuwe verbindende en energieopwekkende massagevorm wilt leren
*als middel tot meer verdieping en contact in je relatie(s)
*ook als middel tot de-armouring (letterlijk: het ontwapenen, het ontdoen van fysieke blokkades in het lichaam) kan de Tibetaanse Tantramassage zeer betekenisvol zijn.

Steeds meer wetenschappelijk onderzoek laat zien dat onverwerkte emoties en gevoelens zich in het lichaam kunnen vastzetten, de energie blokkeren en daardoor lichamelijke en psychische klachten veroorzaken. Het doorbreken van deze blokkades is een van de effecten van het opwekken en verdelen van prana.

Voorwaarden deelname
Om deel te nemen aan deze cursus stellen wij als voorwaarde dat je tantra (massage)ervaring hebt, comfortabel bent met bloot en dat je vrij bent van psychische problemen die belemmerend kunnen werken voor jezelf en de groep.

Na aanmelding krijg je van ons een korte vragenlijst, waarin je onder andere je motivatie kunt aangeven om deel te nemen. Bij twijfel over geschiktheid aan deze training zullen wij contact met je opnemen.

We streven naar evenwicht tussen mannen en vrouwen. Mogelijk kom je na aanmelding op een wachtlijst tot er voldoende aanmeldingen zijn van het andere geslacht.

Procedure aanmelden:
Je bent aangemeld als je jouw gegevens hebt ingevuld op ons online formulier en via de link het aangegeven bedrag hebt overgemaakt als (aan)betaling. Zodra we jouw betaling ontvangen hebben sturen we jou ons intakeformulier.

Praktische informatie
Wat breng je mee: Omslagdoek, 1 grote handdoek en 1 kleine handdoek, dekentje en warme sokken/slippers. Draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kunt bewegen.

Wij zorgen voor de massageolie. Bij de prijs is een vegetarische lunch inbegrepen.

 

  • TantramassageTraining
  • 26 februari 2023
  • De Klomp 120-102, 7511 DJ  Enschede, Overijssel, NEDERLAND
  • € 375,00
  • 06-13839306
  • infotantramassagetraining.nl
  • Massage, Tantra

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur TantramassageTraining (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van TantramassageTraining
TantramassageTraining

Over Tantramassagetraining

Voor wie zijn onze trainingen en workshops? Onze workshops en trainingen zijn toegankelijk voor mensen vanaf 21 jaar met een open mind en een nieuwsgierige houding. Heb je een verlangen om meer in je lijf te komen, meer te gaan voelen en beperkende patronen en overtuigingen los te laten, dan ben je bij ons op de juiste plek. Wij bieden geen vervanging voor therapie. Wel kun je baat hebben...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus voor beginners
Massage course in English
4 februari 2023
Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
18 februari 2023
Cursus Pulsing
Cursus Holistic Pulsing
1 april 2023
Kashmierse Tantramassagedag voor Vrouwen
12 februari 2023
Lichtdag: Heling van je lichaam, geest en ziel
5 februari 2023
Kashmierse Tantramassage Avond voor Vrouwen
4 april 2023