UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 20-01-2023

Voice Dialogue 6- daagse


Voice Dialogue 6- daagse

Vele van ons kennen het gevoel dat ze geleefd worden. Dat er tegen hun zin in zomaar allerlei gevoelens en gedachten zijn en weten geen manier om zich hiervan te bevrijden.
Zo denken we bijvoorbeeld dat we de criticus, perfectionist of harde werker zijn. Dit kan zelfs tot een burn out leiden. Dit kan je je leven lang volhouden, omdat je niet beter weet.
Voice Dialogue kan het gevoel geven alsof je vrijkomt uit de gevangenis. Het is de meest geëvolueerde vorm van h et werken met deelpersoonlijkheden
Het is slechts een deel in je. Dit te ervaren geeft een heel bevrijdend gevoel. Je wordt weer de baas over je eigen gevoelens en gedachten. De baas over je eigen leven en geluk.
Als je eenmaal Voice Dialogue kent wordt het niet alleen een geweldige tool om in te zetten in je eigen leven en/ of praktijk, maar het wordt ook jouw nieuwe Way of life.

Ben je nieuwsgierig naar het programma en welke onderwerpen aan bod komen? Kijk dan op de website. Ik ben benieuwd naar jou en jouw delen en ontmoet je graag.

 

  • Annette Weers
  • 20 januari 2023 t/m 14 april 2023
  • Haagweg 4F1, 2311AA  Leiden, Zuid-Holland, NEDERLAND
  • € 1095,00
  • 31614770688
  • annetteweerslive.nl
  • Therapie, Online opleiding, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Annette Weers (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Annette Weers
Annette Weers

Over Annette Weers

Annette Weers heeft haar eigen opleidingscentrum en praktijk in Leiden. Tevens werkt ze als gastdocent bij diverse therapeutische HBO opleidingen. Sinds 2001 verzorgt ze trainingen op het gebied van: - Intuïtieve ontwikkeling: Basis 1, Basis 2, Healing 1, Healing 2 en de Aurareadingopleiding. -Kracht van ademen: 2- daagse Ademworkshop transformerend ademen en een 10- daagse...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Cursus Stoelmassage
Cursus Stoelmassage
7 oktober 2023
Cursus voor beginners
Massage Cursus weekend
28 oktober 2023
Cursus Pulsing
Cursus Holistic Pulsing
18 november 2023
Cursus voor beginners
Massage Cursus Beginners, avondcursus
31 oktober 2023
www.sirion.nu
Meditaties van de Meesters, online
29 oktober 2023
Handmassage
Cursus Handmassage
4 november 2023