UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 31-03-2024
  •  speciale aanbieding!

De zachte wijsheid van de nacht


Speciale aanbieding

25 euro korting

 

Slapeloosheid kun je beschouwen als een signaal van de ziel. Het vraag verstilling om de boodschap eronder te kunnen beluisteren. Aan die verstilling kom je in je dagelijks leven vaak te weinig toe, temeer omdat je door je slapeloosheid in een overleefstand terecht kunt komen. In deze week krijg je alle ruimte om tot rust en zachtheid te komen. Je verblijft op een eenpersoonskamer met eigen badkamer en balkon, je krijgt drie gezonde vegetarische maaltijden per dag en de natuur in de omgeving nodigt uit tot verstilling.

Inhoud programma

In het programma nodigen we je uit tot zelfonderzoek. Op een milde manier, zonder over grenzen te gaan. We werken met lichaamswerk, meditatie, massage, droomonderzoek, beeldend werk en andere werkvormen die jouw proces kunnen ondersteunen. Je ondersteunt ook elkaar. Desgewenst is er daarnaast ruimte voor persoonlijke coaching of een massage.

Ook reiken we je aan hoe je in je wakkere momenten aan kunt sluiten op een bron van wijsheid, zodat je nachten voedend en mild worden. Onze werkruimte blijft dag en nacht beschikbaar om te mediteren, beeldend te werken of elkaar te ondersteunen.

We werken in de ochtend en bieden in de avond ontspannende werkvormen aan. In de middagen ben je vrij om te rusten, wandelen, schrijven, beeldend te werken en eventueel persoonlijke coaching of een massage te boeken. We zullen enkele dagen tussen het programma door in stilte verblijven zodat je werkelijk je aandacht naar binnen kunt keren.

Begeleiding Germa de Jong en José van de Wouw

Germa de Jong is bij het Itip geschoold tot coach, dromen coach en energetisch werker, en is daarnaast focusbegeleider en beeldend therapeut. Ze is zowel deskundige als ervaringsdeskundige op het gebied van slaap, het onderbewuste en dromen. Meer info vind je op Germa de Jong Germa de Jong, www.sprinkeling.nl

José van de Wouw is massagetherapeute, Reikimaster en MIR-Methodebegeleider. Via massage laat ze je kennismaken met de taal van je lichaam. Daarbij stemt zij af op wat nodig is om je naar een diepere laag te begeleiden en daar heling en ontspanning te brengen.

Praktische informatie
Verblijf: Savita, Winterberg-Nierdersfeld: www.savita.nl
Kosten: 1-p. kamer: € 795,- (t/m 1 februari € 750,-)
Hierbij zijn het programma, het verblijf en alle vegetarische maaltijden inbegrepen.
De reiskosten zijn voor eigen rekening. Indien mogelijk, kun je meerijden met andere deelnemers.

 

  • Balans Massagepraktijk Utrecht
  • 31 maart 2024 t/m 6 april 2024
  • Populierstraat 19, 3552 RG  Utrecht, Utrecht, NEDERLAND
  • € 795,00
  • 06 17434975
  • jose.vandewouwgmail.com
  • Retraite , Innerlijke reis, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Balans Massagepraktijk Utrecht (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Balans Massagepraktijk Utrecht
Balans Massagepraktijk Utrecht

Over Balans Massagepraktijk Utrecht

Mijn naam is José de Wouw. Na allerlei beroepen te hebben uitgeoefend, m.n. in de natuurvoeding, de gezondheidszorg en het onderwijs, heb ik ervoor gekozen om van mijn hobby mijn beroep te maken. Gaandeweg is het een passie geworden: ik vind het heerlijk om mensen (aan) te raken en ze kennis te laten maken met de taal van het lichaam. Wezenlijk contact met degene, die de massage ontvangt, is...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Wandelen
Wandelen
14 april 2024
Workshop 'De kracht van Muziek'
28 april 2024
Awareness Through the Body: driedaagse ATB 2
3 mei 2024
Awareness Through the Body - driedaagse ATB 3
6 mei 2024
ATB 4 - vierdaagse met trainer uit Auroville
18 mei 2024
Massage-wandelweekend 9-12 mei 2024 in Sauerland
9 mei 2024