•  speciale aanbieding!

11 dgse Meditatiereis Genietend Verdiepen!


Speciale aanbieding

Er is een VOORDEEL aanbieding van € 300,- als je dit meditatie reisprogramma kunt boeken voor 15 september. Jouw investeringsprijs is dan € 2.797,-.

 

Ontspan en verzacht je basis
zodat je vrij in de wereld van je relaties
met anderen kunt zijn!

Programma met meditatiereis van 18 t/m 28 februari 2025 GAAT DOOR! Er zijn nog enkel 2 kamers beschikbaar.

Wil je even helemaal tot jezelf komen? Een vruchtbare reis maken waarin je je als herboren voelt. In de reis is de mythologie en tempels rondom vruchtbaarheid, geboorte en weder geboren worden. De dagen rond de lente zonnewende zijn in het oude Egypte gewijd aan Isis. Isis de moeder, de sensuele vrouw, de zuster. In het festival van Isis waarin de terugkeer van het leven aan de wereld wordt gevierd.

Heb je gelezen over de Egyptische mythologie en de veelheid aan aspecten in de vrouwelijke en mannelijke krachten? Hathor en Horus, Isis en Osiris. Aspecten en diepten van het vrouwelijke en mannelijke die uit en in één geheel zijn. Mythen met een symboliek betekenis die in de loop van de tijd meer en meer uiterlijk werd begrepen in plaats van innerlijk verstaan. Tempels gewijd aan deze natuurkrachten: Isis, Osiris en Hathor zijn gebouwd op krachtig energetische en liefderijke aardeplekken.

Deze verdiepende reis is zo opgebouwd dat je de diverse vrouwelijke en mannelijke natuurkracht energie in de tempels, in zachtheid in jezelf kunt ervaren.

In de meditatiereis varen we regelmatig op de Nijl om ons met haar magie te verbinden. Aswan is omringd met water.... heelrijk om JeZelf daarin 'in energie' te laten samenvallen. Meditatie oefening waarin je dieper en dieper in jezelf samenvalt.

De dagen tijdens de meditatie reis:
* Aswan naar de tempel van Philae gewijd aan Isis. We varen ook naar het minder bezochte Bigeh eiland waar de restanten van de Osiris tempel zijn. Je zult hier de oude mystiek tot in elke vezel van je lichaam voelen.

* Kom Ombo ligt aan het water van de Nijl en resoneert op de buik. Op vruchtbaarheid en geboorte.

* El Kab. Het gebied El Kab is een fijn zacht en krachtig woestijngebied resonerend met de maanenergie. Wat in de meditatiereis tot nu is aangeraakt, kan in de energie van dit zachte gebied stromen en oplossen.

* In de tempel van Karnak gaan we op zoek naar ‘de mannen met de sleutel’ om een aantal tempels te bezoeken en ervaren waar weinig toeristen komen. We gaan Sekhmet in de ogen kijken.

* We bezoeken Abd’allah, een sheikh uit een dorpje net voorbij Karnak. Hij is een healer en vertelt ons over de wijze waarop in zijn Sufi traditie wordt geheeld. Prachtig om een inkijkje te nemen in deze zo andere manier van helen die sjamanistische invloeden heeft.

* De tempel van Hathor in Dendara. Hathor is één van de oudste godinnen. Of eigenlijk is ze geen godin maar een oerruimte. Haar naam betekent ‘Het huis van Horus’.

* de tempel van Isis/Osiris in Abydos. Dendara en Abydos vormen het vrouwelijk en mannelijke centrum van de energie uit het chakra energiesysteem, het hart. Abydos is één van de meest energetisch krachtige plek in Egypte.

___________________________________
Ervaring Egyptereis: Aswan – Luxor

We voelden ons direct thuis in Egypte en waanden ons duizenden jaren terug in de tijd. De energieën in de tempels en de woestijn hebben me diep geraakt en opengesteld. Nog nooit kon ik zo dicht bij mijn innerlijke zelf komen. Het smaakt naar meer.

Lydia neemt je mee op een rustige, warme wijze naar bijzondere plaatsen. Laat je zelf ontdekken en voelen. Ze vult je aan en ondersteunt je waar nodig. Lydia geeft veel achtergrond informatie en legt veel uit.

Marijke en Wil
___________________________________

Lees meer inspiratie op: www.atma-reizen.nl/egypte/meditatiereis-egypte.html

Voel jij je van binnenuit geroepen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op en we maken een telefonische afspraak (via de Signal app). We maken kennis met elkaar en spreken over jouw wensen en verlangens in een meditatiereis Egypte.
Stuur eenvoudig een mail naar info@atma-reizen.nl en ik neem contact met je op.

 

  • Atma Reizen
  • 18 februari 2025 t/m 28 februari 2025
  • Egypte, EGYPT
  • € 3097,00
  • 06 - 28868647
  • infoatma-reizen.nl
  • Spirituele reis, Energiewerk, Meditatie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Atma Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Atma Reizen
Atma Reizen

Over Atma Reizen

Als je op een spirituele reis gaat, wil je niet zomaar op reis, toch? Dan wil je die diepgang in het reisprogramma zodat je na de spirituele reis meer jezelf bent en je leven verrijkt! Niet voor eventjes je beter voelen maar duurzaam en blijvend meer jezelf zijn. Je meer geluk in je leven voelt en ervaart! Mensen die met ons meegaan zijn mensen die in hun werk en leven gericht zijn op...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Hathor
9-daagse reis Egypte - de Prachtige Hereniging
11 december 2024
Scarabee
13-daagse reis Egypte - Reis naar je Centrum!
3 november 2024
Sterren-inwijdingen-reis op Sardinië
5 oktober 2024
Bloeiende zelfliefde op Blue Zone Sardinië
25 juni 2024
Atlantis en Lemurië Reis
Atlantis & Lemurië Activatiereis in Sardinië
15 oktober 2024
Magische reis op Sardinië
28 september 2024