OMB Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop


~ Massage Cursus ~
Regelmatig wordt er een massagecursus gegeven in een weekend of als avondcursus. Je leert hierin verschillende klassieke massagetechnieken, waarmee je mensen op een ontspannen manier een ontspannende massage kunt geven.Tijdens de cursus masseren we op comfortabele massagetafels, met natuurlijke massageolie en in tweetallen. Je kunt zowel individueel als samen met iemand anders deelnemen. Deelname is inclusief een online leeromgeving met handleiding en praktische overzichten. Na afloop ontvang je een certificaat van deelname.

~ Massage Opleiding ~
Wil je opgeleid worden tot gediplomeerd masseur in een schooljaar? Kijk dan of de opleiding tot ontspanningsmasseur ook wat voor jou is! Je leert veel meer dan alleen massagetechnieken. Kijk voor uitgebreide informatie en lesdata op de website.

~ Specialisatie cursussen ~
We bieden diverse specialisaties aan, zoals: handmassage, voetmassage, holistic pulsing, polariteitsmassage, aromatherapie en meer.

~ Online cursussen en trainingen ~
We hebben naast de praktijk lessen ook online programma's, zoals de Online massage cursus, Start je eigen praktijk en Massage voor het hele gezin.

Aanmelden kan op onze website.

Alle trainers zijn professioneel masseur. Het opleidingsinstituut is geregistreerd bij het CRKBO: het Centraal Register Kort BeroepsOnderwijs en de docenten zijn lid van de BMS: de Belangenvereniging voor Beroepsbeoefenaars in de Massage- en Sportverzorgingsbranche. De massagecursus voor beginners is erkend door de KTNO en de BATC.

 

Stuur OMB Academie Massage Opleiding, Cursus, Workshop een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.