Christa Nagtegaal


Mijn naam is Christa Nagtegaal en ik werk als intuïtief Healer/Channel (ChristaLightHealing), Holistisch Therapeut, Acupuncturist en spiritueel teacher sinds 1995. Ik geef individuele behandelingen bij Santura, natuurlijk gezond, in Driebergen. Tevens werk ik veel met groepen tijdens maandelijkse Licht- bijeenkomsten, workshops, krachtplaatswandelingen en lezingen.

Worden en ZIJN die je werkelijk bent! Authentiek durven zijn. Jezelf durven zijn, dwars door opgelegde overtuigingen heen.
Dit is jouw sleutel tot geluk en gezondheid!

Ik werk met energieën. Alles is een vorm van energie. Gedachten, emoties en je lichaam zijn vormen van energie, van verschillende frequenties. Om energieën (van chakra's, meridianen, aura) te kunnen transformeren en hercreëren, werk ik met diverse technieken: Healing, Acupunctuur, visualisatie en meditatie, klanken. Ik stem mij af op jouw energieveld en ziel en word vervolgens geleid door mijn Hogere Zelf om jou de juiste behandeling te geven. Ik begeleid je om tot een diepe ontspanning te komen. In die ontspanning kunnen pijnen, ziektes, opgeslagen emoties, belemmerende overtuigingen en verkrampingen transformeren.

Meer informatie over mijn leven en werkwijze kun je vinden op mijn website www.christanagtegaal.nl

Je bent van harte welkom contact met mij op te nemen:
M: 0611566239
E: christanagtegaal@hotmail.NL
W: www.christanagtegaal.nl

Je kunt je inschrijven op mijn nieuwsbrief met alle activiteiten, filmpjes en blogs.
Email mij via: christanagtegaal@hotmail.NL

 

Stuur Christa Nagtegaal een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.