.Piramide Energie Reizen Bosnië


Mijn naam is Joke Jonkers. Als coach en psycholoog begeleid ik mensen bij uiteenlopende vragen en (stress gerelateerde) klachten in hun leven. Het geven van inzicht en het stimuleren van je vermogen zelf koers en richting aan je leven te geven, vanuit eigen keuze en kracht, vormt een rode draad in mijn begeleiding.
Ook persoonlijke ontwikkeling en intuïtieve ontwikkeling zijn centrale thema’s in mijn leven en werk. Al van kinds af aan ben ik bezig met bewustwordings- en zijnsvraagstukken. Na vele omzwervingen langs diverse leraren, cursussen en opleidingen in intuïtieve ontwikkeling, healing, lichtwerk en energetisch werk, heb ik ontdekt dat ik vooral affiniteit heb met het energetisch werken met, op en in de aarde. Dat gebeurt meestal via vortexen die aan mij verschijnen en die mij meenemen naar andere tijden en dimensies. Meestal kom ik uiteindelijk uit op de nieuwe aarde, waar de energie zacht en liefdevol en harmonieus is.
Het is mijn verlangen om zoveel mogelijk mensen te helpen op meer bewuste wijze te leven. Meer te ZIJN in plaats van door te gaan op de automatische piloot. Meer te luisteren en te vertrouwen op je intuïtie (wat ik ook wel hartwijsheid noem). Dicht bij jezelf te blijven, bij jouw verlangens, ambities en drijfveren. Jezelf te kennen en te vertrouwen op wat je eigen wijsheid jou ingeeft. En dat te volgen, als het nodig is tegen de stroom in.
Vorig jaar ging ik voor het eerst naar de piramides in Bosnië. En het voelde als thuis komen. De energie is zacht en tegelijk sterk, liefdevol, verbindend, bewustzijnsverruimend en sterk transformerend. Inmiddels ben ik meerdere keren terug geweest en de energie en verbinding voelen steeds sterker. Ook hier in Nederland is de energie voor mij sterk voelbaar.

Mijn aanbod:
Workshop intuïtieve ontwikkeling
Hartcoherentietraining (Heartmath)
Stresstraining
Coaching
Voeding en leefstijl,
Energetisch werk
Reizen naar de vallei van de piramides, Bosnie

 

Stuur .Piramide Energie Reizen Bosnië een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.