Floris van Berkel & Emile Wijnen


Over Floris:
Ik leef mijn natuurlijke ritme wat nu behelst dat ik Tai Chi en Qi Gong lessen in Den Bosch, Zaltbommel, Heesch en Utrecht geef. Je kan het zien als Mindfulness in beweging.
Tevens kan je bij me terecht voor een individuele sessie. Denk daarbij aan massage, coaching en/of info over leven van licht.

Het leven is een verrassing en door zonder weerstand alles aan te gaan is het voor mij gezond en gelukkig leven!

Over Emile:
Ik faciliteer knuffelworkshops in Utrecht en ’s-Hertogenbosch. Hierin kom je door middel van gestructureerde oefeningen in verbinding met anderen.
Dit alles wordt neergezet in een veilige setting, waarbij je wordt uitgenodigd je verlangens te uiten en eigen grenzen op te merken en aan te geven.
Ook bied ik individuele knuffelsessies aan.

Daarnaast geef ik ademcirkels in Utrecht. In een ademcirkel werken we met de verbonden ademhaling wat diepe ontspanning kan opleveren.

De wereld een stukje mooier maken door mensen met elkaar te laten verbinden. Dat is waar ik blij van word.

Over onze workshops:
Naast de liefde merkten we dat het ook stroomt om samen te werken. Onze passies te combineren om een bijdrage te leveren aan een duurzamere, meer ontspannen en verbonden maatschappij. We doen dit middels:
Verbindingsworkshops: oefeningen ter bevordering van de teamspirit. Zowel voor bedrijven als voor een familiedag of vrijgezellenfeest bijvoorbeeld.
Klankbelevingen: laat je onderdompelen in klanken om te ontspannen. Denk daarbij o.a. aan diverse klankschalen, sjamanentrommel, gong, koshi’s en stem.
Retraites: een combinatie van onze activiteiten waarin je helemaal tot jezelf kan komen en verbinden met de groep. Geïnspireerd op de ideale samenwerking tussen Yin (stilte, rust, op jezelf) en Yang (praten, dansen, verbinden met de ander) om zo tot een eenheid te komen.

 

Stuur Floris van Berkel & Emile Wijnen een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.