Reinier Duurzame Dienst


bewegen in het hoofd, het hart en met de handen
is mijn passie en dit bewegen breng ik in praktijk door:

- het beheer van de danskalender en door dansevenementen te faciliteren.
- te masseren, energie te laten stromen.
- mij in te zetten voor projecten die duurzaamheid bevorderen waaronder Circulair Geld. En ondersteun en faciliteer dan graag: uitdagende vernieuwing, beweeglijk denken, verbindende communicatie, verantwoord en bestendig beheer.
- het bevorderen van de dialoog ‘het gesprek van hart tot hart’ en daarbij verbindende communicatie beoefenen.
- op een coachende wijze je te helpen met jouw ‘betere wereld’ te creëren. Onder meer door samen je overtuigingen te onderzoeken en daarin jouw keuzes te laten maken. Zodoende je vitaliteit te verbeteren door je te helpen bewust en authentiek in beweging te komen, zowel in hoofd als in hart. Met als gevolg meer innerlijke rust en meer genieten.
- het helpen bij kleine klussen en zo het leven voor de ander wat aangenamer te maken.

Betekenisvol leven

Mijn inzet om bij te dragen aan een fijne samenleving komt tot uiting in de opvatting: ‘ik begin bij mezelf om de wereld te verbeteren‘. Zo zullen alle kleine en grote inspanningen bij elkaar maken dat dan ook onze kinderen kunnen genieten van die bijzondere Aarde: nu en later.
Een prachtig en inspirerend voorbeeld is voor mij het ‘eigen huis bouwen‘. Dit is groots (daar heb ik veel bewondering voor), en daarom vraag ik mij af… kan het ook klein? Jazeker, want dit bouwen aan je eigen huis en daarbij aan een betere wereld kan op verschillende manieren, dicht bij jezelf… en ook groots en uitdagend!

“Door een stap terug te zetten, realiseer ik me eens te meer dat mijn leven niet gaat over spullen en over consumeren, maar dat het draait om relaties en om mijn verbinding met de mensen die me dierbaar zijn.”. Deze woorden zijn mij uit het hart gegrepen. Het zal universele Liefde zijn die de Aarde gezond en bewoonbaar houdt.

Ik ben benieuwd naar jouw wijze van – en bijdrage aan – duurzaam, bewust en betekenisvol leven.

Hartegroet! Reinier

 

Stuur Reinier Duurzame Dienst een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.