Mi Cuento Reizen


Ontspannende en Inspirerende Retraite Vakanties middenin de natuur van Andalusië

Wil jij het leven ten volle leven? Meer doen van dat wat je écht wilt, in plaats van dat wat er allemaal moet? Kom in jouw retraitereis tot rust en voel je meer en meer in balans. Ontdek in deze boeiende retraite vakantie alles wat voor jou wezenlijk en belangrijk is. Vind antwoorden op je innerlijke vragen. Ontmoet de man of de vrouw die je diep van binnen bent: authentiek, krachtig, gevoelig, vrij. Stap tijdens jouw spirituele reis bewust uit je dagelijkse routine. Doorbreek vaste, niet meer passende, patronen en ontdek opnieuw wat jóu gelukkig maakt. Ontspan, geniet, en laat je inspireren. Ontdek de kracht en diepgang van jouw retraite vakantie!

In ons programma vind je drie verschillende week-retraites in Andalusië, Spanje en Inspiratie Midweken in Drenthe, Nederland.

Tijdens jouw retraitereizen ontvang je gedegen coaching van onze ervaren begeleiders. Het programma van onze reizen is zeer effectief omdat de definitieve invulling (naast het format dat er bestaat) is afgestemd op de groepsdynamiek en de groepsthema's, en daarnaast soms zelfs individueel. Wij houden namelijk niet van 'zomaar een programma afdraaien', terwijl dat wat jij op een reis meebrengt, hierbij totaal niet zou passen. Wij vinden het belangrijk dat jij uit jouw retraite álles haalt wat er uit te halen valt, en dat gaat voor ons niet als er sprake zou zijn van een standaardprogramma.

Het programma is diepgaand en rakend. Transformerend is ook een woord dat onze deelnemers vaak gebruiken. Daarvoor is een veilige basis nodig, maar ook de broodnodige luchtigheid. Zo zul je gaan ontdekken tijdens jouw retraite-reis dat diep voelen en geraakt worden, groepsgezelligheid én humor hand in hand gaan.

Wij houden onze groepen bewust kleiner, zodat jij ook echt de aandacht krijgt die je verdient. Op elke reis gaan er twee coaches/trainers met jou mee. Zij hebben elk een andere achtergrond, en een jarenlange ervaring.

Je vindt bij ons drie verschillende weekretraites in Andalusië:

de Latifa-reis (een reis die is opgebouwd rondom het Latifa-gebed, een oud soefistisch gebed, met voor ieder zeer herkenbare en actuele thema's zoals: bestaansrecht, verlangen, liefde, vertrouwen.

Daarnaast is er een dynamische (en anders dan anders) stilteretraite, waarin je een aantal dagen in stilte verblijft, maar waarin jou een programma geboden wordt dat jouw proces verdiept. Dit programma bestaat óók uit bewegingsmeditaties, muziek, dans, geleide meditaties, naast stiltemeditaties (onze deelnemers zijn razend enthousiast én verrast!).

Tot slot is er de Expressiereis, een reis waarin wij de elementen aarde, water, lucht etc.. laten spreken. De 'werkwijze' in deze reis is Stemexpressie, Dansexpressie. Een bevrijdende reis, waarin je wordt uitgenodigd geen compromissen meer te sluiten maar hélemaal jezelf te zijn!

Onze Inspiratiemidweeks in Drenthe zijn ontstaan door Covid en het niet naar het buitenland kunnen reizen. Deze bleken echter zó'n succes, dat wij ze een vast plekje in ons programma hebben gegeven. Deze midweeks zitten vol dans, energetische oefeninen, natuur, wandelingen, stiltemomenten, geleide meditaties, bewegingsmeditaties. De invulling van het programma is organisch, aan de hand van wat onze deelnemers meenemen op reis, én de achtergrond van onze begeleiders.

Gaan wij jou binnenkort ontmoeten van mens tot mens op één van onze retraites? Voel je van harte welkom, met alles wat er is!

 

Stuur Mi Cuento Reizen een bericht

Vrijblijvend, en je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt.