UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 17-10-2020

DansJeVrij! Naarden


Alleen een dansworkshop van 20u tot 22.30u

Zolang onze gewone vrije dansfeesten nog niet mogelijk zijn, organiseert DansJeVrij! steeds een uitgebreide dansworkshop van 20.00 uur tot 22.30 uur. Voor de inhoud van de workshop raadpleeg onze site www.dansjevrij.nl

De workshop is dus geen dansfeest, wel een besloten dansbijeenkomst met les-karakter.
De workshop is alleen toegankelijk voor mensen die zich vooraf hebben aangemeld en die uitgenodigd zijn om deel te nemen en vooraf €15,- per persoon hebben betaald.

Registratie en vooraf betalen
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen aan dans(at)dansjevrij(punt)nl. Vermeld je naam en telefoonnummer ook van de mensen die jij aanmeldt.
Je ontvangt een bevestiging wanneer je kunt komen. Houd alsjeblieft je spambox ook in de gaten, want daar komen onze mails helaas nog wel eens in terecht.
Let op: vol is vol. Je krijgt dus sowieso bericht: je aanmelding is oké of je staat op de wachtlijst.

Gegevens van de deelnemers (naam, mailadres, telefoonnummer) van een workshop worden maximaal zes weken bewaard en daarna verwijderd. In deze periode zullen deze gegevens alleen met bevoegde instanties gedeeld worden als dit vanuit optiek van mogelijke besmettings- en contactonderzoek noodzakelijk is. In dat geval zullen wij deelnemers van die workshop ook zelf direct informeren.

Heb jij betaalt en kun je door gezondheidsklachten niet deelnemen aan de workshop, dan krijg jij je geld terug of je kunt het (deels) doneren.

kleine-beurs-regeling.
Met donaties zullen we mensen die graag komen dansen, en die eigenlijk het geld er niet voor hebben, kunnen helpen (kleine-beurs-regeling).
basisregels in de danszaal

De basis afspraken in de danszaal zullen steeds zijn:
– alleen wanneer jij fit en gezond bent, geen luchtwegklachten hebt, kom dan dansen.
– voor het betreden van de danszaal, was (of ontsmet) jij eerst goed je handen.
– we dansen op blote voeten of op zacht dansschoeisel.
– we hanteren een beperkt aantal deelnemers, waardoor er voldoende ruimte is om met afstand tot anderen te dansen.
– je kunt je vooraf inschrijven met een danspartner, waarmee je tijdens de workshop eventueel wel mee in contact kunt dansen.
– met uitzondering van de vaste partner, danst iedereen op gepaste afstand van de anderen, waarbij eventueel en indien gewenst, contact met de elkaars rug wel mogelijk is.
– iedereen kan altijd naar een ander een gebaar maken om aan te geven: ‘hou afstand’.
– iedere danser respecteert de ruimte van de ander.
– de dansplekken worden op de vloer gemarkeerd.
– er zijn geen hapjes en drankjes, ieder neemt eigen drinkfles mee.
– normaal vragen wij iedereen niet te praten tijdens het dansen (en de muziek te laten spreken), nu vragen wij expliciet om niet te schreeuwen, roepen, of zingen in de danszaal, dit om verspreiding van aerosolen te beperken.
– wil je tijdens de workshop uitrusten, ga dan op een stoel in de zaal aan de muurzijde zitten en houd daarbij afstand naar anderen die ook daar zitten.
- buiten de danszaal: 'houd afstand'

Buiten de danszaal respecteren we de ruimte voor iedereen en houden we afstand. Er is geen lounge gelegenheid. Wil je uitvoerig praten met iemand, zoek dan buiten het gebouw daarvoor een geschikte plek.
Omkleden: bij voorkeur vooraf/thuis. Er zullen buiten de danszaal enkele stoelen op 1,5 meter afstand van elkaar staan, om je daar bij om te kleden. Zijn alle stoelen bezet, wacht dan even en houd afstand.

Inloop (in de zaal) is mogelijk vanaf kwartier voor aanvang workshop.
Wij vragen de deelnemers in- en uitgangen en gang bij de toiletten vrij te houden, zodat ieder die daar langs wil, snel en vrij zich kan bewegen.
dansprotocol

DansJeVrij! volgt het landelijk dansprotocol zoals dit voor en door dansondernemers is opgesteld.

Daarmee zijn er mogelijkheden om heerlijk te bewegen, je eigen dans te dansen. Ook zijn er beperkingen die wij als organisator hiervoor duidelijk aangeven. Wij vragen de deelnemers aan de workshop hiermee rekening te houden en de aanwijzingen van docent en team op te volgen. Realiseer je dat ook jijzelf voor een goede gang van zaken, verantwoordelijk bent.

Met dansende groet, het DansJeVrij! team

PS En een tip voor mensen die op andere dagen in de maand op blote voeten willen dansen: kijk eens op de www.danskalender.nl

 

  • Reinier Duurzame Dienst
  • 17 oktober 2020
  • Amersfoortsestraatweg 16, 1411 HD  Naarden, Noord-Holland, NEDERLAND
  • € 15,00
  • infoduurzamedienst.nl
  • Dans, Workshop of cursus

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Reinier Duurzame Dienst (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Reinier Duurzame Dienst
Reinier Duurzame Dienst

Over Reinier Duurzame Dienst

bewegen in het hoofd, het hart en met de handen is mijn passie en dit bewegen breng ik in praktijk door: - het beheer van de danskalender en door dansevenementen te faciliteren. - te masseren, energie te laten stromen. - mij in te zetten voor projecten die duurzaamheid bevorderen waaronder Circulair Geld. En ondersteun en faciliteer dan graag: uitdagende vernieuwing, beweeglijk...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Opleiding Pleiadisch Lichtwerk- Full Sensory Perce
23 oktober 2020
CIrcle of Women Monthly Gathering
24 oktober 2020
Chitta Blote voeten
Chitta
24 oktober 2020
7 stappen tot Transformatie IET 2 dagen workshop
24 oktober 2020
Volle Maan webinar vrijdag 30 oktober 2020
30 oktober 2020
Transformatiedag en Samhain
31 oktober 2020