UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 19-06-2022
  •  speciale aanbieding!

Stiltereis in Andalusië


Speciale aanbieding

Kortingscode BUZZ geeft recht op 75€ korting op de totaalprijs

 

De stilte is niet leeg, maar juist vol antwoorden

Er is niets zo boeiend als de stilte. De diepe rust in jou, die optreedt als er niets meer moet of hoeft, brengt je naar diepere inzichten, naar jouw essentie, naar wie je écht diep van binnen bent. De stilte laat je écht in je lijf zakken. Als alle ruis van buitenaf wegvalt, de ontspanning en jouw verstilling begint, is dat wat er van binnen om jouw aandacht vraagt zonder moeite hoorbaar. Ontvang antwoorden op je innerlijke vragen. De stilte is zacht en helend en maakt de wijsheid van jouw hart wakker.

Stilteretraite mét groepsprogramma:
Uniek aan jouw stiltereis met Mi Cuento is dat er een geleid en uitgebalanceerd stilte-groepsprogramma is, dat naadloos mee beweegt door de - doorgaans ongeveer 4 - stiltedagen in deze week. De stilte, rust en ontspanning laten de geest verstillen en verkwikken. Het zorgvuldige programma maakt ook de wijsheid van je lijf 'wakker' en geeft jouw stilte inhoud. De combinatie van die twee geeft diepe inzichten.

Door deze bijzondere afwisseling van verstilling en programma is de stiltereis zowel diepgaand, ontspannend en een zee van rust, als licht en speels en dynamisch. Ook maakt het dat de stilteretraite voor iedereen - ervaren met stilte of niet - toegankelijk én doeltreffend is.

Het groepsgevoel wordt eveneens door dit unieke programma vergroot. Tijdens de eerste dagen deel je nog met elkaar wat jou brengt in deze reis. Als de stilte dan ook via een mooi ritueel wordt ingeluid, heb je écht het gevoel het sámen te gaan doen, omdat je ook al bent afgestemd op elkaar. Ondanks dat de stiltereis individueler is dan onze andere retraites, voelen ook onze stiltereizigers zich daardoor erg verbonden met hun mede-deelnemers. En, geloof het of niet, de stiltereis kent óók humor.

Verder wordt je innerlijke beleving enorm versterkt door de stilte in deze retraite verrijkt. De natuur dendert vaak in al haar pracht binnen en spiegelt je. Je proeft en ruikt meer, voelt intenser, geniet meer, Deze reis geeft daardoor een gevoel van ongekende rijkdom, van rust en van 'niets hoeven'. Het geeft ook een groot gevoel van verbondenheid met jezelf. Er lijkt elke dag weer iets nieuws te ontdekken.

Buiten het groepsprogramma is er ruim tijd om in je eentje te dwalen, wandelen, zitten in de natuur, te tekenen, te genieten van de zon, te ontspannen. Deze stiltereis kent ook uitgebreide (en heerlijke!), gezamenlijk te nuttigen, maaltijden en staat daarmee ook in het teken van genieten.

Verzorging: 7 dagen, 6 nachten op basis van een eenpersoonskamer met eigen badkamer (in een enkel geval met gedeelde badkamer), 3 maaltijden per dag, inclusief koffie/thee/water gedurende de dag en fruit. Inclusief transfer van en naar luchthaven Málaga.

 

  • Mi Cuento Reizen
  • 19 juni 2022 t/m 25 juni 2022
  • Emblase Del Víboras, 23614  Las Casillas De Martos, SPAIN
  • € 1295,00
  • 0641429945
  • infomicuento-reizen.nl
  • Week retraites, Meditatie, Pers. ontwikkeling

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Mi Cuento Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Mi Cuento Reizen
Mi Cuento Reizen

Over Mi Cuento Reizen

Ontspannende en Inspirerende Retraite Vakanties middenin de natuur van Andalusië Wil jij het leven ten volle leven? Meer doen van dat wat je écht wilt, in plaats van dat wat er allemaal moet? Kom in jouw retraitereis tot rust en voel je meer en meer in balans. Ontdek in deze boeiende retraite vakantie alles wat voor jou wezenlijk en belangrijk is. Vind antwoorden op je innerlijke vragen....