UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 06-12-2022

Rapé ceremonie


Rapé wordt gemaakt door inheemse stammen vanuit het Amazone gebied. Iedere stam heeft hun eigen traditionele receptuur. Rapé bevat een hoog nicotine gehalte waardoor het een opwekkend effect heeft en bestaat uit traditionele inheemse tabak (Nicotiana Rustica), as en geneeskrachtige kruiden, denk hierbij aan Jarina, Drakenbloed e.d.. Het stimuleert de aanmaak van de hormonen adrenaline, acethylcholine en dopamine wat leidt tot een hogere helderheid en bewustzijn.

Wat je mag verwachten, is dat je geest wordt stilgemaakt, geopend als het ware. Je staat meer in verbinding met alles. Het gebruik is bedoeld om te gronden, zuiveren en beschermen. Sjamanen geloven echter niet voor niets dat het gebruik zorgt voor het zuiveren van het hoofd. Effecten zullen verschillen afhankelijk van samenstelling of blend, de hoeveelheid en niet te vergeten je eigen state of mind en setting.

 

  • Chanté Peta
  • 6 december 2022
  • Van Heemstraweg, 78, 6658KK  Beneden-Leeuwen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 22,00
  • 0628850086
  • infochantepeta.com
  • Sjamanisme, Healing workshop

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Chanté Peta (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Chanté Peta
Chanté Peta

Over Chanté Peta

Chanté Peta een plek waar je passie tot leven komt en je voluit gaat leven vanuit je eigen vuur. Onze missie is om met elkaar de oude kennis, die in oude culturen over de gehele wereld is opgedaan levend te houden, door te geven en te bewaren met betrekking tot healing, voeding, ceremoniën en zorg voor natuur. Chanté Peta streeft samenwerking na waarin door met elkaar te verbinden, samen te...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Paraview spirituele beurs
Paraview Paranormaalbeurs Westervoort/Arnhem 2023
4 maart 2023
<geen>
Kleurenverkenning met verf
4 februari 2023
ET-Healing Practitioner Programma - Online
15 februari 2023
<geen>
Schilderen op muziek
18 februari 2023
ET-Healing Practitioner Programma - Online
15 maart 2023
Dolfijnenenergie en het gouden licht
4 maart 2023